Weekjesafari
Image default
Mode en Kleding

Hoe herken je een nep Valentino tas?

Soms is het ook voor ervaren fashionista’s niet gemakkelijk om op het eerste gezicht te herkennen: Namaak of echt? De vervalsingen rond designer handtassen en co. Worden steeds beter en beter. Maar toch: Vingers weg! We willen de Copy-Cats geen platform geven. Ook al is het soms heel verleidelijk voor de portemonnee. Een nep designer handtas kopen? Geen denken aan. Dit is de echte creatie van de ontwerper met voeten, dan investeer ik liever in een coole tas van Zara. Maar wat als we onbewust in de fake val lopen? Denk je niet? Als je niet oppast, dan heb je een namaak Valentino tas “te pakken” als men misschien dierbaar is. Valse controle: Waar je op moet letten als je een Valentino tas koopt! Dit is hoe je de echtheid van deze designer tas herkent.

1. DE VERKOPER
Heel belangrijk: voor de echtheid van een Valentino tas is het van cruciaal belang waar je hem koopt. Of het nu in de winkel om de hoek is, in het populaire vakantieoord of handig op het net – controleer precies de dealer. Woont u niet in een grote stad, dan zijn de beste adressen voor designer-shopping meestal op het net te vinden. Er zijn veel bekende winkels die Valentino tassen aanbieden en je kunt er zeker van zijn dat het geen namaak is. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over gecertificeerde online tweedehandswinkels, omdat de Valentino tassen – net als alle andere designerhandtassen – gecontroleerd worden op hun echtheid. Voor u is het dus het veiligst om daar te kopen of gewoon in de speciaal opgerichte Valentino winkels. Vingers weg van dubieuze winkels en vermeende koopjes op Ebay & Co.! Daar is het risico op namaak absoluut aanwezig.

2. DE PRIJS VAN DE VALENTINO TAS
Een echte Valentino tas heeft zijn prijs en is er trots op! Voor een Valentino Rockstud in het klein moet je rond de 1500 euro gaan. Dit is een grote som, maar als je van mode houdt, zal je blij zijn met deze prijs. Veel modeliefhebbers besparen op zo’n tas en geven dan minder uit aan vakantie. Dit is ook helemaal oké. Wil je niet zoveel geld uitgeven aan een echte Valentino tas, dan kun je snuffelen in tweedehandswinkels zoals Catchys. Daar vind je echte designertassen in een superkwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik zeg eerlijk, want de prijs van een Valentino tweedehands handtas kan nog steeds erg hoog zijn. Zulke tassen verliezen gewoon nooit hun waarde. Integendeel: in de loop der jaren zijn Valentino tassen een echte investering die in waarde stijgt. Een aankoop is het waard! Als u op het internet struikelt over zeer goedkope prijzen van Valentino tassen – wees dan op uw hoede! In 90 procent van de gevallen is dit niet waar. Echte Valentino tassen worden nooit onder de waarde verkocht!