Weekjesafari
Image default
Verbouwen

Koop uw glaslatten bij deze specialist

Bent u een glaszetter of heeft u een ander soort glasbedrijf en bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige glaslatten? Bekijk dan eens het aanbod van Avabel Nederland BV! Met al meer dan 40 jaar ervaring is dit bedrijf specialist in het produceren en leveren van glaslatten en andere glasbenodigdheden, zoals beglazingsmaterialen voor de beglazingsmarkt. Ze staan garant voor de beste kwaliteit. Daarnaast staan sterke en langdurige relaties met klanten en leveranciers bij dit bedrijf centraal. U profiteert van de beste kwaliteit en uitstekende service!

Voor welke soort latten kiest u?

Wanneer u glaslatten wilt kopen bij deze specialist, heeft u de keuze uit verschillende soorten latten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor aluminium beglazingsprofielen, maar ook kunststof varianten en opdekglaslatten behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn neuslatten favoriet onder vele glaszetters en beglazingsbedrijven. Neuslatten zijn houten glaslatten en worden onder andere uitgevoerd als Accoya en merantie volhouten latten. De lat heeft een neusvorm en biedt optimale bescherming voor zwakke plekken van kozijnen. Ook zorgen de houten latten voor een mooie en duurzame afwerking van de kozijnen. Gebruik daarnaast ook neuslatblokjes en profiteer van een optimaal resultaat. Met de neuslatten en andere soorten latten van deze specialist kunt u uw klanten de beste producten bieden.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u weten welke soort glaslatten u nodig heeft voor uw project? Neem dan contact op met Avabel Nederland BV! De medewerkers van dit bedrijf geven u graag advies en denken met u mee. Ze zorgen ervoor dat u de latten krijgt die u nodig heeft. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een van de standaarduitvoeringen, maar ook latten op maat zijn mogelijk. Bespreek uw wensen en deze professionals gaan voor u aan de slag! Neem direct contact op met de specialisten.

https://www.avabel.nl/