Weekjesafari
Image default
Dienstverlening

Koop van het merk SPAL een ventilator bij een echte specialist

Bent u al bekend met het merk SPAL en de ventilator die zij ontwikkeld hebben voor in de auto? SPAL produceert enkele van de beste 12/24 volt koelventilatormodellen voor uw auto. Hun SPAL ventilator monteert u op verscheidende wijzen in uw auto. Maak bijvoorbeeld gebruik van metalen bevestigingstrips met een kunststof gedeelte die de koelventilator in de auto zekeren. Daarnaast is het ook mogelijk om een speciale bevestigings-set met kunststof pinnen te gebruikt hiervoor. Kortom: u kunt er werkelijk alle kanten mee op. Maar hoe weet u nu welke juist is voor uw auto?

Kies de juiste SPAL fans voor uw voertuig

Door de hoge bouwkwaliteit gaat de SPAL ventilator doorgaans zeer lang mee. Mits u hem juist gebruikt uiteraard. Het is zaak dat u vooraf de beschikbare ruimte opmeet in uw auto, alvorens u een koelventilator van 12/24 volt monteert. Op basis van de diepte en het oppervlak is het namelijk mogelijk om te bepalen welke SPAL ventilator geschikt is. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Of wilt u uw ventilator graag laten monteren door een specialist? Kijk dan zeker eens wat RDN voor u kan betekenen.

Een specialist met 45 jaar ervaring

RDN is gevestigd in Waalwijk en levert dagelijks vanuit hun magazijn door geheel Nederland radiateuren, kachelradiateuren, oliekoelers, interkoelers, condensors, compressoren, filter/drogers, verdampers en expansieventielen. Deze zijn allen uitermate geschikt voor zowel personenauto’s, vrachtauto’s en grondverzet. Tevens hebben zij ruim 10.000 verschillende warmtewisselaars op voorraad! Als u van het merk SPAL een ventilator wilt kopen, bent u bij hen aan het juiste adres. Zij monteren direct een SPAL ventilator voor u wanneer u dat wenst. Ook als u twijfelt over de maatvoering staan de deskundige medewerkers van dit bedrijf u graag bij. Ze bekijken dan samen met u naar de maattekening van het product en adviseert u bij het kiezen van de juiste ventilator. Neem hiervoor contact op met RDN.

https://rdnbv.nl/