Weekjesafari
Image default
Banen en opleidingen

Manager ICT en Facilitaire zaken

Heeft uw manager ICT en facilitaire zaken een duidelijk begrip van de informatievoorziening en facilitaire zaken binnen de organisatie? Je bent een doelgerichte strateeg Heb je resultaten geboekt door een duidelijke en empathische aanpak? Heeft u het veranderingsproces succesvol begeleid? Daarna aan de slag gegaan bij Santé Partners; een grote speler in de zorg. In een organisatie zijn ontwikkeling, zelfmanagement, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé erg belangrijk.

Je bent de manager ICT en facilitaire zaken: je bent verantwoordelijk voor de gehele IT-service en facilitaire zaken binnen SantéPartners.

 Wij verstaan daaronder:

 • Project- en programmamanagement, innovatie, informatievoorziening en beveiliging, applicatie- en werkplekbeheer, ICT-infrastructuur en servicedesk.
 • Je geeft leiding aan twee teamleiders apparatuur, zes applicatiebeheerders en zes ICT-medewerkers.
 • Je bent een coachende manager die medewerkers kan empoweren en veranderingen kan doorvoeren. In deze uitdagende functie ben jij de bedrijfsobligatie.
 •  Je bent een strategische gesprekspartner en hebt een duidelijke visie.
 • Je praat graag met andere MT-leden om je visie te realiseren.
 • Je boekt resultaten met een stevige, vriendelijke en doelgerichte persoonlijkheid.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

 • Implementeer en realiseer de ingezette strategische visie en plan.
 • Formuleer en implementeer strategisch en tactisch beleid en digitale transformatie.
 • Promoot en neem contact op met verschillende ICT-taken / -rollen en -plannen in de organisatie en controleer deze.
 • Je maakt deel uit van het managementteam.
 • Je adviseert de directie ICT en facilitaire zaken en het managementteam.
 • Naast het aansturen van de ICT-afdeling, kun je ook zelfstandige teamleiders aansturen op het gebied van facility management.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal de relevante universitaire opleiding op ict-gebied afgerond, eventueel aangevuld met managementonderwijs. Je bent een enthousiaste en ervaren manager met minimaal 5 jaar ervaring als IT-manager in een complexe omgeving, en nauw verwant met Facility Management. Academische kennis hebben van de gezondheidszorg en bedrijfsvoering / openbaar bestuur.

 • Ervaring in complexe verpleegkundige organisaties heeft de voorkeur.
 • Je hebt met succes verschillende complexe veranderingsprocessen op ICT-gebied begeleid. We horen graag hoe u deze successen heeft behaald.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en bent gevoelig voor de organisatie.
 • Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en standvastig. Je bent gefocust op verandering en hebt het vermogen om deze te implementeren.
 • U heeft een duidelijk begrip van deze twee gebieden.

Wat wij jou bieden

Uiteraard krijg je op basis van je kennis en ervaring een behoorlijk salaris, op basis van 36 uur, minimaal 5.319 euro per maand en maximaal 8.390 euro bruto (FWG 75). Daarnaast zorgen we voor goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opgebouwde pensioenen en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast worden cao’s vanaf juli 2021 met 3% verhoogd. Je krijgt een laptop en een telefoon zodat je flexibel kunt werken. Via onze Santé Academy zijn er verschillende mogelijkheden voor doorontwikkeling, waar je een breed aanbod aan cursussen en trainingen vindt. Je hebt nog steeds meer dan 6 weken vakantie. We investeren in mensen, inclusief u!

Wat we nog meer bieden

Werken in vrijheid…

Binnen SantéPartners vinden we vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. We bieden je verschillende uitdagende functies, waar je direct je eigen kwaliteiten kunt inzetten en je verder kunt ontwikkelen. En tussen de sterke merken in de zorg.

Lekker in je vel…

Bedankt voor je inzet! Santé Partners investeert in uw gezondheid, vitaliteit en fitheid. We organiseren fitness en belangrijke markten, geven kortingen in onze aangesloten gymzalen en bieden verschillende online leermodules zoals “Mindfulness en Doing” om je een gelukkig gevoel te geven.

De leuke dingen…

Naast je salaris voorzien we je ook van goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en meer dan zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel belang aan het behouden van een goede balans tussen werk en privé. Samen met u bepalen we welk contract het beste bij u past.

Leren en ontwikkelen…

Als je gezond wilt zijn, heb je water en voeding nodig. Om kennis op te doen en jezelf te ontwikkelen heb je vertrouwd en innovatief leermateriaal nodig. Hierdoor kun je weer groeien op het werk. De Santé Partner Academy biedt jou deze groei! En al deze zijn geconcentreerd in één centrum!

https://www.vindazo.nl/keywords/facilitair-manager.html