Weekjesafari
Woningen

Ontdek de voordelen van parket met vloerverwarming

Heeft u het in de wintermaanden ook snel koud? En lijkt niets te helpen om het lekker warm te maken in uw woning? Of wilt u afrekenen met stof op de radiatoren? Dan is vloerverwarming de uitkomst voor u. Vloerverwarming zorgt ervoor dat ruimtes in uw woning gelijkmatig verwarmd worden. Zo is het in iedere ruimte lekker warm. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van parket met vloerverwarming.

De mogelijkheden van parket met vloerverwarming zijn eindeloos

Wilt u een nieuwe parketvloer laten leggen? En denkt u erover na om dan ook direct vloerverwarming te laten leggen? Dan is het handig om te weten dat dit de perfecte combinatie is. Alle vloeren, zoals een visgraatvloer of brede vloeren, kunnen probleemloos worden gecombineerd met vloerverwarming.

Bespaar op uw maandelijkse energiekosten

Naast dat parket met vloerverwarming voor warme voeten en comfort zorgt, is het ook nog eens goed voor de portemonnee. De warmte wordt op een gelijkmatig verdeeld, waardoor er minder energie nodig is om uw woning te verwarmen en u bespaart op de maandelijkse kosten. Bijkomend voordeel: het is ook goed voor het milieu.

Parket met vloerverarming is hygiënisch en gezond

Als u vloerverwarming vergelijkt met verwarming via radiatoren, biedt vloerverwarming het grote voordeel dat er minder stof ronddwaalt in een ruimte. Dit zorgt voor hygiënischere en gezondere omgeving. Bovendien bevindt vloerverwarming zich onder de vloer, waardoor u weinig hoeft schoon te maken.

Ontvang deskundig advies als u parket met vloerverwarming laat aanleggen

Een specialist als Van den Dongen Parket weet alles op het gebied van parket, de werking van hout en hoe parket te combineren is met vloerverwarming. Hierdoor weet u zeker dat de warmte goed wordt doorgegeven en dat de vloer gelijkmatig is verwarmd. Op die manier haalt u het meeste uit uw parket met vloerverwarming én heeft u nooit meer koude voeten!