Weekjesafari
Image default
Dienstverlening

Uw autogarage in Harderwijk

Voor zowel de aanschaf van een nieuwe auto als voor diverse autoreparaties en andere services kunt u in Harderwijk en omstreken ten alle tijden terecht bij de autogarage Harderwijk. De autogarage Harderwijk heeft niet alleen een prima werkplaats waar auto’s gerepareerd en van de nodige service voorzien kunnen worden, daarnaast is er ook een zeer uitgebreide showroom aanwezig waar auto’s staan die gekocht kunnen worden. Hieronder leest u er meer over.

 

Reparaties en onderhoud

De autogarage is een specialist als het gaat om de reparatie of onderhoud van auto’s. U kunt bijvoorbeeld via de website altijd een afspraak maken om te laten kijken naar uw auto en eventueel onderhoud dat nodig is, maar daarnaast kunt u ook afspraken maken voor specifieke reparaties. Tevens kunt u winterbanden laten monteren aan uw auto. In de werkplaats van de autogarage Harderwijk gebeurt in principe alles met de auto wat nodig is om veilig de weg op te kunnen.

 

De showroom

De autogarage heeft ook een erg uitgebreide showroom. In de showroom bevinden zich zeer diverse auto’s. Hieronder vallen auto’s die op benzine rijden, maar ook auto’s die op diesel of zelfs elektrisch rijden. Er zijn automaten en ook handgeschakelde auto’s. In principe is er voor ieder wel wat. De prijzen van de auto’s variëren enorm, maar een indicatie is via de website van de Autogarage in Harderwijk al te krijgen. Ook kunt u op de website het diverse aanbod van auto’s bekijken.

 

Kom langs!

U bent altijd van harte welkom om langs te komen in de showroom bij de autogarage. Indien u een specifieke auto wilt bezichtigen of een of voor een reparatie langs wilt komen kunt u hiervoor van te voren een afspraak maken. Verder kunt u van ons ook op locatie een Nissan Card krijgen die allerlei verschillende voordelen met zich meebrengt. Onder deze voordelen vallen bijvoorbeeld gratis APK beurten, bepaalde gratis reparaties en aanzienlijke kortingen op accessoires voor uw auto.