Weekjesafari
Woning en Tuin

De ideale inbouw gashaard voor in uw woning vindt u hier

De inbouw gashaard wordt vandaag de dag steeds populairder in de Nederlandse woonkamers. Nog niet veel jaren geleden waren traditionele open haarden opvallend in woningen aanwezig, maar steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor deze modernere gashaard. Deze geeft namelijk een moderne look en neemt minder ruimte in de woning in beslag. Dit wil niet zeggen dat een inbouw gashaard enkel in een modern en strak interieur past; omdat deze nog steeds de uitstraling heeft van een klassieke open haard, past hij ook perfect in vele andere soorten interieurs. De mogelijkheden met dit type haard zijn werkelijk eindeloos!

Diverse soorten haarden in het online assortiment en in de showroom

De inbouw gashaard creëert een warme sfeer in iedere woning. Wilt u ook graag een inbouw gashaard aanschaffen voor bij u thuis? Voor prachtige en unieke gashaarden gaat u naar Ambianza in Meerkerk. Hier ontvangt u ook zeer deskundig advies, zodat u gegarandeerd de perfecte keuze maakt. U heeft keuze uit diverse soorten inbouw gashaarden en de medewerkers staan voor u klaar om u alle nodige informatie te geven. Dit bedrijf verkoopt gashaarden van topmerken, waaronder:

  • DRU
  • Element4
  • Faber

Er zijn gashaarden verkrijgbaar in verschillende vermogens, kleuren en prijsklassen. Wanneer u benieuwd bent naar het assortiment, kunt u eenvoudig alle designs en typen gashaarden op de website van Ambianza bekijken. Wilt u alles direct in het echt zien? Dan kunt u terecht in de stijlvolle showroom Meerkerk.

Of kiest u voor een MCZ pelletkachel?

Naast een inbouw gashaard kunt u ook kiezen voor de MCZ pelletkachel. Deze kachel is van hoge kwaliteit en heeft een bijzondere en luxueuze uitstraling. Of u nu voor een MCZ pelletkachel kiest voor in uw woning, bedrijfspand of restaurant, overal komt deze kachel volledig tot zijn recht. De strakke en minimalistische uitstraling van de MCZ pelletkachel zorgt ervoor dat hij eenvoudig te combineren is met diverse interieurstijlen. Vraag naar de mogelijkheden voor deze kachel, de verschillende haarden of andere producten van Ambianza en ontdek hoe u uw interieur een prachtige upgrade kunt geven!