Weekjesafari
Image default
Muziek

Een afscheidsmusical voor uw groep 8 om nooit meer te vergeten

Voor elke groep 8 is het jaarlijks een spannende, leuke tijd: de afscheidsmusical. Het is hét ultieme project waar alle kinderen elk jaar weer met plezier aan werken. Hoe leuk dit ook is, voor de juf of meester kan het soms ook stressvol zijn. Want wie gaat welke rol spelen, welke ouder gaat schminken, waar halen we de kleren vandaan en, misschien nog wel de belangrijkste vraag: welke musical gaan we überhaupt doen? Als deze vragen u als juf of meester zijnde ook door het hoofd spoken, dan is het een goed idee om een specialist in te schakelen. Het Verkeerde Beentje is een dergelijke specialist die afscheidsmusicals voor groep 8 schrijft, welke zijn gebaseerd op kinderboeken. Kiest u er voor om deze specialist in te schakelen, dan ontvangt u een complete musical inclusief muziek. Dat scheelt u al een hoop regelwerk in deze toch al drukke, emotionele tijd.

Wat kunt u precies verwachten als u deze specialist inschakelt?

Wanneer u een afscheidsmusical gaat uitkiezen voor uw groep 8, dan is het belangrijk om een musical te kiezen die past bij uw klas. Het Verkeerde Beentje creëert musicals op basis van groepsgroottes. Of u nu dus een kleine groep heeft of een grote klas: u vindt hier een musical die geschikt is voor elke groep, zodat iedereen zijn welverdiende rol krijgt. Daarbij is de muziek ook verschillend en passend. De liedjes vormen een mix van swingende liedjes tot rustige liedjes en hippe rapmuziek. Voor ieder wat wils, dus! Bij iedere musical die u hier koopt ontvangt u de volgende zaken:

  • Een script, regieboekje en tien tekstboekjes
  • Twee CD’s met bladmuziek
  • Het boek waarop de musical is gebaseerd
  • Opvoeringsrechten

U ziet: u ontvangt een compleet pakket waarmee u direct aan de slag kunt.

Vraag meer informatie aan of bestel direct

Bent u op zoek naar een geschikte afscheidsmusical voor uw groep 8? Bekijk dan rustig eens het aanbod op de website van Het Verkeerde Beentje. Mocht u een leuke musical voor uw groep vinden, dan kunt u direct het bestelformulier invullen. Heeft u eerst vragen die u beantwoord wilt? Neem dan gerust contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers van dit bedrijf. Met een afscheidsmusical van deze specialist zorgt u voor een avond die u, uw leerlingen en hun ouders nooit zullen vergeten!

https://www.verkeerdebeentje.nl/