Weekjesafari
Muziek

Organiseer een muzikale dag met een djembé workshop

Een djembé workshop is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je nadenkt over een groepsactiviteit om te organiseren. Maar dat maakt het nu juist zo leuk! De djembé, een West-Afrikaanse trommel, wint steeds meer terrein in Nederland. Maar nog lang niet iedereen weet hoe deze trommel klinkt of hoe het is om zelf een djembé te bespelen. Tijdens een workshop krijgen jullie les in het bespelen van een djembé. Daarnaast leer je meer over de achtergrond van dit mooie instrument. Heb je zin in een muzikale en verbindende activiteit, dan is het zeker een aanrader om een djembé workshop te volgen.

 

Voor wat voor gezelschappen worden djembé workshops georganiseerd?

Een djembé workshop kan voor elk gezelschap worden georganiseerd. Niet alleen voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen is dit een fijne manier om zich op muzikale manier te kunnen uiten. Als een volleerde Afrikaanse percussieband samen trommelen werkt daarnaast erg verbindend. Maar natuurlijk is het ook voor volwassenen altijd leuk om muzikaal bezig te zijn. Het spelen op een djembé kan iedereen leren. Juist als mensen geen eerdere ervaring hebben met het bespelen van een muziekinstrument, is een djembé workshop een fijne en toegankelijke manier om kennis te maken met percussie instrumenten.

 

Een fijn adres voor jouw workshop

Als je een workshop organiseert, wil je uiteraard een ervaren en enthousiaste leraar die de hele groep enthousiast maakt voor het bespelen van de djembé. Deze ervaren mensen vind je bij Dununba. Haal het echte Afrika gevoel binnen door het boeken van een percussie workshop bij dit bedrijf. Zij bieden voor iedereen een workshop op maat. Zo is het ook mogelijk een workshop te combineren met een maaltijd bij een goed restaurant. Op zoek naar een verrassende activiteit voor een kleine of juist een grote groep mensen? Een workshop bij Dununba valt zeker in de smaak.