Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Een Carpinus betulus kopen doet u hier

Als u een Carpinus betulus wilt aanschaffen, dan doet u dit bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Deze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met bos- en haagplantsoenen, waardoor zij u optimaal voorzien van een Carpinus betulus, ook wel een haagbeuk genoemd. De planten worden bij deze kwekerij gekweekt met de grootste zorg. Hierdoor kunt u altijd rekenen op prachtplanten van hoogstaande kwaliteit. En niet alleen voor een haagbeuk zit u hier goed, ook voor allerlei andere soorten bomen, planten en struiken kiest u voor de kwaliteitsproducten van deze kwekerij. Zo hebben vele planten die deze specialisten aanbieden allerlei prachtige bloemen, zodat u iedere omgeving opleukt met de mooiste kleuren.

Wat is een Carpinus betulus?

Wilt u een Carpinus betulus bestellen? Dan wilt u hier natuurlijk meer informatie over. Deze boomsoort heeft een gladde stam en lijkt op de beuk. Echter, het is geen familie van de beuk. Deze boom bloeit volop in de maanden april en mei. Het stuifmeel wordt verspreid door de wind. Een groot voordeel van de Carpinus betulus is dat deze boomsoort weinig tot geen last geeft van aantastingen of ziektes. Dit betekent dat deze boom jarenlang meegaat! Ook houdt deze mooie boomsoort zijn bladeren lang vast, waardoor u zowel in de zomer als in de winter geniet van een groene boom. Hierdoor wordt de Carpinus betulus ook vaak gebruik als haag. Let alleen wel op bij smalle straatjes en kleinere tuinen; de boom wordt namelijk redelijk breed.

Bekijk het ruim assortiment aan kwaliteitsgroen op de website

Indien u interesse heeft in een Carpinus betulus, dan zit u goed bij deze professionele kwekerij. Heeft u vragen over deze prachtige boomsoort of wenst u meer informatie? Dan neemt u contact op met de kwekerij via de contactgegevens die u op de website vindt. Bekijk ook alle andere prachtige planten, struiken en bomen die deze experts aanbieden.

https://www.roelandskwekerij.com/