Weekjesafari
Image default
Gezondheid

Een gezond leven leiden met het advies van de diëtist in Schiedam

Bij de diëtist in Schiedam kun je terecht voor het advies op het gebied van voeding, gezondheid en de combinatie van deze twee factoren tot het bereiken van een leven waarin je goed bezig bent voor je lichaam. Veel mensen verwaarlozen tegenwoordig hun lichaam door hier dingen in te stoppen die voor niemand goed zijn. Dit betekent veel suikers, ongezonde vetten en weinig lichaamsbeweging. De diëtist in Schiedam heeft veel kennis van het vak en weet precies waar een voordelen te behalen zijn. Bijvoorbeeld door 3 keer per week een wandeling te maken. Dit kan al veel zoden aan de dijk zetten in de weg naar een gezonder leven. Daarnaast is beweging ook een erg belangrijk onderdeel. 

Valkuilen

Doordat de diëtist in Schiedam weet waar de valkuilen van velen liggen, kan er een goed advies worden gegeven. Volgens de diëtist in Schiedam is het vooral belangrijk dat je je bewust bent van wat je allemaal eet. Als je weet wat je in je mond stopt kan je beter een afweging maken of dit een slimme keuze is om te zetten. Weet jij bijvoorbeeld dat het koekje dat je gaat eten 80 kcal bevat en voor 70% bestaat uit toegevoegde suikers, dan is je bewustzijn misschien wat groter en laat je het koekje misschien eerder staan. Niet alleen voor dit soort redenen kan er advies gegeven worden door de diëtist in Schiedam. Niet alleen bewustzijn helpt mensen om af te vallen, maar een gestructureerd schema is voor veel mensen goed om een houvast te hebben. 

Schema

Het schema dat de diëtist in Schiedam opstelt wordt geheel gedaan op persoonlijk gebied. Er wordt een gesprek met je ingepland en je zal dan samen met de diëtist in Schiedam kijken naar de mogelijkheden die het beste bij jou passen. Waar kan jij je het beste in vinden? Welke voedingsmiddelen vind je lekker? En welke vorm is voor jou het beste in je leven te passen en ook echt vol te houden?