Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Een prachtig eiken bed voor jouw showroom

Als beddenspecialist wil je jouw klanten het best mogelijke bieden. Niet alleen qua comfort, maar ook wat betreft uitstraling. Daarom is het een goede keuze om een eiken bed van Steel & Stockings aan je collectie toe te voegen. De bedden van deze expert kenmerken zich door een robuuste uitstraling en eenvoudig, harmonieus ontwerp. Hierdoor kun je zo’n bed op diverse manieren stylen om zo steeds een ander publiek aan te spreken. Ook is het hierdoor een veelzijdig bed dat in uiteenlopende interieurs past. Bovendien wordt voor het vervaardigen van de bedden enkel gebruik gemaakt van massief, puur eikenhout. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling en een bed van uitstekende kwaliteit dat er nog jaren prachtig uit blijft zien. Wat wil je nog meer?

Keuze uit verschillende modellen

Wat voor eiken bed voeg jij aan jouw showroom toe? Ga je voor een industrieel ontwerp of toch liever een wat romantischer model? Je kiest bij Steel & Stockings uit uiteenlopende mogelijkheden. Het is zelfs een optie om een bed op maat te laten maken. Op die manier ontvang je een bed dat aan al jouw wensen of de specifieke eisen van een bepaalde klant voldoet. Zo wordt het nog makkelijker om je klanten tevreden te stellen of om een bed te vinden dat perfect op je huisstijl aansluit. Deze uitstekende service is één van de redenen waarom het bedrijf al meer dan 120 verkooppunten in de Benelux heeft. Sluit jij je hier binnenkort bij aan?

Ontdek of een samenwerking met dit merk wat voor jouw bedrijf is

Wil je een eiken bed van dit bedrijf toevoegen aan je collectie? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers om de mogelijkheden te bespreken en te kijken welke opties het beste op jouw wensen aansluiten. Er is veel mogelijk, dus de kans is groot dat dit het begin is van een succesvolle en prettige samenwerking. Uiteraard kun je tijdens dit eerste gesprek ook volop vragen stellen om meer informatie te krijgen en erachter te komen of de bedden van het merk een goede aanwinst zijn voor jouw showroom.

https://www.steelandstockings.nl/