Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Een unieke houten klok kopen bij deze zorgboerderij

Bent u op zoek naar een mooie hanglamp van hout of wilt u graag een unieke, houten klok kopen om uw interieur compleet te maken? Bij De Lingehof bent u verzekerd van unieke producten die u nergens anders kunt kopen. Bij deze zorgboerderij worden alle producten gemaakt door verstandelijk gehandicapten waarna ze altijd grondig gecontroleerd worden door hun keurmeester. Alles wordt met de hand gemaakt, waardoor geen enkele lamp, klok of ander product hetzelfde is. Bij deze zorgboerderij heeft u de keuze uit duurzame woonaccessoires van hout voor een unieke sfeer.

Een ruim aanbod handgemaakte woonaccessoires

Wanneer u graag een houten klok wilt kopen, heeft u bij De Lingehof genoeg keuze. Omdat alles handgemaakt wordt, kunt u ook uw persoonlijke wensen doorgeven. Zo kiest u zelf de kleuren die gebruikt worden in de klok en de afmeting. Hierdoor heeft u een unieke klok die voldoet aan uw wensen. Naast een houten klok, maken ze bij deze zorgboerderij ook andere mooie producten van hout, zoals een hanglamp. De grootte van een hanglamp kan variëren van 30 tot wel 120 centimeter. Denkt u aan een houten kroonluchter, een mooi strak design of juist een hanglamp van hout met een bolle uitvoering. Aan ieder product dat gemaakt wordt bij deze zorgboerderij wordt een houten label met de naam van de maker toegevoegd.

Haal een uniek product van hout in huis bij deze zorgboerderij

Of u nu een houten hanglamp, een klok of andere woonaccessoires wilt kopen, doordat de verstandelijk gehandicapten bij De Lingehof de producten zelf worden gemaakt en geschilderd haalt u een uniek exemplaar in huis. De mensen die de producten maken, gaan iedere dag met veel plezier en passie aan de slag om nieuwe creaties te maken. Op de website van De Lingehof kunt u de verschillende woonaccessoires bekijken, maar ze hebben ook een showroom waar u een nieuwe houten klok of een hanglamp van hout kunt kopen.