Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Geniet van de zomer zonder ongedierte dankzij een vliegengordijn

Als het weer zomer wordt, is het tijd om een vliegengordijn op te hangen. Want wie vindt dat niet vervelend, allerlei vliegend ongedierte in huis? Het irritantste zijn nog wel de muggen, die u ’s nachts wakker zoemen en wakker houden. U kunt het ongedierte natuurlijk verjagen met een ouderwetse vliegenmepper of met vergif, maar een vliegengordijn is een veel simpelere oplossing. Vliegengordijnen van Torresol zijn mooi om te zien, en werken ook nog eens zeer effectief. Daarom zijn vliegengordijnen van Torresol ideaal.

Hang een vliegengordijn op tijdens de warme zomermaanden

U wilt uw huis natuurlijk lekker laten doorluchten als het een warme dag is geweest. Zo wordt het binnen ook weer lekker koel. Maar dat heeft wel een nadeel, want dan komt er allerlei ongedierte binnen. En hoe krijgt u die weer buiten? Een vliegengordijn houdt het ongedierte op een eenvoudige manier buiten.

Een mooie oplossing voor een vervelend probleem

Allerlei kriebelende beesten, we hebben er allemaal wel een hekel aan. Maar hoe houdt u de beesten buiten in de zomer? Dit kan eenvoudig met een vliegengordijn van Torresol. Doordat de gordijnen automatisch dichtvallen, kan er geen insect meer binnen. De gordijnen worden uitgevoerd met schitterende printjes, zodat deze gordijnen passen in ieder interieur.

Deze oplossing is goed voor het milieu

Vaak zijn oplossingen tegen vliegende onderkruipsels niet goed voor het milieu. Veel mensen gebruiken gif voor het verdelgen van insecten, maar dat is niet aan te raden als er huisdieren of kleine kinderen in huis zijn. En het is natuurlijk ook niet ideaal om met een vliegenmepper door het huis te moeten lopen. Een insecten- of vliegengordijn is dan ideaal. Hang er een op, dan bent u van ongedierte af, en uw huis ziet er ook nog eens mooier uit.