Weekjesafari
Woning en Tuin

Maak een afspraak en geef uw wensen voor een boomstamtafel door

Als u een boomstamtafel op maat wilt laten maken, heeft u vast specifieke wensen. Zo kunt u voorkeur hebben voor een bepaalde houtsoort zoals: olijfhout, jeneverbeshout, eucalyptushout of cederhout. Alle houtsoorten waarmee dit bedrijf werkt zijn duurzaam verkregen. De experts van IQonya luisteren graag naar uw wensen en maken voor u een boomstamtafel op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een salontafel of eettafel? En kiest u voor een licht of donker tafelblad? Er is van alles mogelijk bij deze specialist. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken in de showroom in Rotterdam. Dan weet u zeker dat er een prachtige boomstamtafel ambachtelijk voor u wordt vervaardigd.

Laat uw boomstamtafel volledig naar wens maken

U gaat naar een expert op het gebied van houtsoorten, als u een boomstamtafel wilt laten maken. Ideaal als u uw interieur wilt voorzien van een boost. Dan wilt u natuurlijk dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Kies daarom voor de specialisten van IQonya. Zij hebben jarenlange ervaring met het ambachtelijk vervaardigen van tafels met een blad van boomstam. En wist u dat dit alleen gebeurt met duurzaam verkregen houtsoorten? Elk item dat wordt vervaardigd in de werkplaats van dit bedrijf is uniek. En bovendien geeft u hout met een mooie boomstaltafel een tweede kans. Wilt u een tafel op maat laten maken door IQonya? Maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Rotterdam.

Geniet jarenlang van een prachtige boomstamtafel

Met een boomstamtafel creëert u een warme en unieke sfeer in uw interieur. En wist u dat u deze bij IQonya volledig op maat kunt laten maken? Ideaal als u speciale wensen heeft en u uw woning wilt voorzien van een echte eyecatcher. Uw boomstamtafel wordt ambachtelijk vervaardigd met duurzaam verkregen houtsoorten. Zo kiest u voor olijfhout, jeneverbeshout, maar ook cederhout behoort tot de mogelijkheden. Het blad wordt afgewerkt met Tungolie of Sklytlak, waardoor het tafelblad goed beschermd is tegen vuil en vocht. Bovendien is het uitstekend te onderhouden, waardoor de tafel lang mooi blijft. Op die manier geniet u jarenlang van uw boomstamtafel op maat.