Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Voeg een koeienhuid toe aan jouw interieur

Eens in de zoveel tijd is het tijd om je interieur weer op te frissen. Oude spullen vervangen voor nieuwe accessoires of leuke eyecatchers toevoegen aan het bestaande interieur: het zorgt allemaal voor een compleet nieuwe uitstraling van de ruimte. Het is tegenwoordig erg hip om een koeienhuid te plaatsen als vloerkleed. Daarmee komt je gehele interieur direct tot leven. Maar als je voor een koeienhuid gaat, dan wil je natuurlijk wel een kwaliteitsvol exemplaar. Je hebt er immers niets aan als deze binnen de kortste keren begint te rafelen of vaal wordt! Kies je ervoor om een koeienhuid te bestellen bij By Max, dan zul je hier geen last van hebben. De vloerkleden met dierenprint van deze specialist zijn namelijk stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Bovendien profiteer je hier van een kleed dat ecologisch verantwoord is en niet afkomstig is van stroperijen, maar van de vleesindustrie.

Kies zelf jouw favoriete exemplaar

Besluit je jouw koeienhuid bij deze specialist te bestellen, dan heb je keuze uit verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld zelf de kleur en afmetingen van het kleed bepalen. Ga je voor zwart-wit, grijs of bruin? En wil je een groot kleed in maat XL of denk je dat een klein kleed het beste in jouw interieur past? Je hebt zelfs de keuze uit andere soorten dierenhuiden, waaronder schapenvellen en geitenhuiden. Zo kun je, mocht je dat willen, verschillende kleden met elkaar combineren. Hang bijvoorbeeld een kleed op aan de muur en leg de andere als eyecatcher op de vloer. De keuze is aan jou!

Online bestellen of de winkel bezoeken

Je hebt bij deze specialist twee mogelijkheden, namelijk een online bestelling plaatsen of een winkelbezoek in Mierlo. Bij deze laatste optie kun je de dierenhuiden in het echt komen bekijken en vervolgens jouw keuze maken. De specialisten kunnen je in dat geval ook persoonlijk advies geven, bijvoorbeeld over het onderhoud van jouw koeienhuid. Wil je hen liever op afstand spreken? Dan bereik je hen gemakkelijk en snel via de contactgegevens op de website.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/