Weekjesafari
Image default
Gezondheid

Volg fysiotherapie op maat in Den Haag

Wilt u fysiotherapie volgen bij u in de buurt in Den Haag? De Rugschool is de ideale fysiotherapiepraktijk voor fysiotherapie en revalidatie. Deze praktijk met vestigingen in Den Haag en Rijswijk heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van rugklachten. Ontdek de mogelijkheden voor fysiotherapie bij deze gespecialiseerde praktijk in Den Haag.

Gespecialiseerd in diverse behandelingen

Heeft u last van rugklachten of anderen bewegingsklachten en wilt u hiervoor de beste zorg ontvangen? Bij deze praktijk in Den Haag kunt u meerdere typen fysiotherapie volgen. Zo is deze praktijk onder meer gespecialiseerd in fysiotherapie op maat, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, McKenzie-therapie, Claudicatiotherapie en dry needling. De fysiotherapeuten werkzaam bij deze praktijk zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van deze fysiotherapiebehandelingen, waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit.

Ontvang een persoonlijk behandelplan

Ga snel aan de slag met uw behandeling op maat en realiseer samen met deze specialist een voorspoedig herstel van uw lichamelijke klachten. U kunt zonder verwijzing van uw huisarts of een specialist fysiotherapie volgen bij deze praktijk in Den Haag. Of de behandelingen vergoed worden, ligt aan uw verzekering. Bent u benieuwd wat deze fysiopraktijk kan betekenen voor uw (rug)klachten? Het gespecialiseerde team stelt voor u een individueel behandelplan op, op basis van uw klachten en conditie. Hierdoor is de behandeling zeer effectief en gericht, waardoor uw klachten zo optimaal mogelijk worden hersteld.

Neem contact op met deze fysiotherapiepraktijk

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor fysiotherapie bij deze gespecialiseerde praktijk in Den Haag? Neem contact op met het team in Den Haag door te bellen of door een e-mail te sturen. U wordt zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Ook kunt u via de website van deze fysiopraktijk meer lezen over de verschillende specialisaties en over de werkwijze van deze specialist.

https://www.rugschool.nl/