Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Wil je genoeg privacy en alsnog lichtinval? Kies voor inbetween gordijnen!

Veel gordijnen bieden alleen privacy aan als je ze dicht doet. Vaak is het dan vervelend dat je geen licht in je woning krijgt doordat de stof van de gordijnen verduisterend is. Hier is wel een oplossing voor en kan je kijken naar inbetween gordijnen. Zo zorg je ervoor dat mensen niet zo goed naar binnen kunnen kijken en heb je alsnog genoeg licht in je woning. Dit komt doordat inbetween gordijnen een dunne stof hebben en hierdoor transparant zijn. Hierdoor kan licht makkelijk er doorheen komen en kunnen mensen moeilijk er doorheen kijken. Deze gordijnen kun je ook goed combineren met andere raambekleding en kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooi overgordijn met leuke kleuren. Je kan je woning op deze manier echt een goede gezellige sfeer geven. Daarnaast kan je de inbetween gordijnen ook combineren met bijvoorbeeld een houten jaloezie. Zo kan je nog meer privacy vormen als je dit echt nodig hebt. Deze inbetween gordijnen noem je ook wel glasgordijnen en kan je in verschillende kleuren bestellen en je kan ze zelfs op maat laten maken. Op deze manier weet je ook zeker dat ze passen en is dit verstandig omdat je niet wilt dat ze op de grond blijven hangen.

 

Kijk naar ilumio.nl voor raambekleding

Raambekleding kan je natuurlijk in de winkel kopen, maar je kan ook op www.ilumio.nl kijken voor raambekleding. Zo heeft deze website een groot aanbod in verschillende raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Deze hebben ze in allerlei verschillende kleuren en materialen zodat je precies kan uitzoeken wat je wilt hebben. Zo kan je gaan voor een transparant gordijn of kan je kiezen voor een verduisterend gordijn. Deze keuzes zijn belangrijk omdat je zo de lichtinval in je woning goed kan bepalen. Met een verduisterend gordijn zorg je er namelijk voor dat je minder licht kan doorlaten. Met een transparant gordijn kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je genoeg privacy hebt en alsnog licht door het gordijn kan schijnen. Dit komt doordat het gordijn een dunne stof heeft waardoor het transparant wordt.

 

Op maat

Via Ilumio kan je ook je raambekleding op maat laten maken. Dit is van belang omdat je niet een gordijn wilt kopen die niet past voor je raam. Vaak zijn deze dan te lang en slepen ze over de grond als je ze open en dicht wilt doen. Hierdoor kunnen ze gaan slijten en worden ze sneller vies waardoor je ze goed moet wassen. Het is daarom van een groot belang dat je de maten goed opmeet van je ramen of van je dakraam. Zo kan je deze maten doorgeven en kan het bedrijf je raambekleding op maat laten maken.