Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Zonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen door Solention

Kies je ervoor om zonnepanelen op een schuin dak te laten plaatsen door Solention, dan ben je zeker van professionele en snelle service. Een groot voordeel is dat de benodigde hellingshoek voor een optimaal rendement er al is. Ligt het dak niet volledig op het zuiden, dan berekent het team van Solention graag wat de opbrengst gaat zijn van zonnepanelen bij verschillende hellingshoeken. Wellicht laat jij binnenkort zonnepanelen bij jou aan huis installeren door deze specialist.

 

Verzeker jezelf van een snelle en goede bevestiging door middel van het juiste bevestigingsmateriaal

Zonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen is een vak apart. Het is daarom fijn dat je hier een specialist voor inschakelt. Het team van Solention maakt enkel gebruik van het beste bevestigingsmateriaal. Denk hierbij aan dakhaken, die worden geplaatst voor de montage aan het dak. Vervolgens wordt hier een aluminium rails op geplaatst en de zonnepanelen worden met speciale klemmen op de rail vastgemaakt.

 

Verhoog het rendement en neem vandaag nog contact op

Zonnepanelen op een schuin dak laten plaatsen verzekerd je van lagere energiekosten en je kunt BTW terug vragen. Meer weten over wat Solention voor jou kan betekenen? Verhoog het rendement en neem vandaag nog contact op. Vul het formulier op de website in of neem contact op door te bellen met een van de medewerkers. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt een voorstel op maat verwachten.