Weekjesafari
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie: snel en gemakkelijk je auto theorie halen en examen aanvragen

Ben je op zoek naar informatie over het CBR-theorie-examen na het volgen van de auto theoriecursus bij 123-theorie? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze tekst ontdek je alles over de verschillende opties voor het CBR-theorie-examen en hoe snel je het examen kunt aanvragen. Lees snel verder om erachter te komen hoe je in no-time je auto theorie examen kunt halen bij 123-theorie.

Wat zijn de opties voor het CBR-theorie-examen na het volgen van de theoriecursus?

Na het volgen van de auto theoriecursus bij 123-theorie kun je het CBR-theorie-examen inplannen voor het behalen van je auto rijbewijs. De trainingen vinden wekelijks plaats door heel Nederland en er zijn vele plekken beschikbaar. Je kunt kiezen uit een standaard CBR-theorie-examen (€41,-) of een verlengd CBR-theorie-examen (€53,-). Het standaard examen is voor 99,9% van de cursisten de beste keuze en hiervan zijn ook de meeste plekken op korte termijn beschikbaar. Een verlengd examen geeft je op enkele onderdelen iets meer tijd en kan een goede keuze zijn voor cursisten met dyslexie.

Bij 123-theorie kun je kiezen uit een eendaagse autotheoriecursus. Tijdens de cursus wordt je examengericht opgeleid door professionals en op een duidelijke en leerzame manier worden alle regels uitgelegd om je te helpen bij de auto theorie halen. De theorieles en CBR-theorie-examen vinden op dezelfde dag plaats. Ook cursisten met leer- en/of concentratieproblemen hebben bij 123-theorie een bovengemiddelde slagingskans. De persoonlijke aandacht staat voorop en de cursisten kunnen rekenen op de juiste ondersteuning.

Hoe snel kan ik mijn auto theorie aanvragen?

Bij 123-theorie kun je snel en gemakkelijk je auto theorie examen aanvragen. Door je in te schrijven voor de dagcursus, waarbij je ’s ochtends les krijgt en ’s middags examen doet bij het CBR, kun je binnen no-time je examen afleggen. Na het aanvragen van je auto theorie examen kun je bij 123-theorie vaak al binnen 2 tot 4 weken terecht voor je examen. Kies voor het standaard examen of het verlengd examen, geschikt voor mensen met dyslexie of taalproblemen.

Als je je inschrijft voor een theoriecursus bij 123-theorie kun je direct het examentype kiezen en de locatie waar je de training wilt volgen. Ook kun je je voorkeur qua datum opgeven. Kies ‘zo snel mogelijk’ als je zonder al te lange wachttijd je auto theorie examen wilt doen. Wil je dat 123-theorie het examen voor je aanvraagt? Dan moet je toestemming geven via je DigiD en regelen zij de rest voor je.

Na het aanvragen van je auto theorie examen sturen ze veel informatie toe om je goed voor te bereiden. Zo krijg je te horen hoe laat je aanwezig moet zijn en wat je allemaal mee moet nemen. Ook krijg je een eigen inlog voor het online oefenplatform. Op de dag van de cursus zal je helemaal klaargestoomd worden voor het examen en vertrekken jullie als groep naar het CBR om het examen te doen. Met meer dan 140.000 leerlingen te hebben geholpen om te slagen voor hun examen heeft 123-theorie het hoogste slagingspercentage van alle theoriescholen. Wacht niet langer en vraag nu je auto theorie examen aan bij 123-theorie.

https://www.123-theorie.nl/