Weekjesafari
Image default
Auto's en Motoren

Auto huren voor vakantie

Wil jij een auto huren voor jouw vakantie op Rhodos? Dat is simpel natuurlijk. Met een huurauto van Autohurenrhodos.nl mag je kilometervrij door het hele eiland touren. Je hoeft je nergens zorgen om te maken want de huurauto is All Risk verzekerd. We gaan er natuurlijk vanuit dat je geen pech krijgt onderweg, wat overigens nooit is gebeurd, maar mocht dit nou toch gebeuren dan komt onze pechhulp er direct aan. We willen graag dat je zorgeloos een prachtige vakantie ervaart in Rhodos. Met onze topservice heb je niet alleen een top auto, maar ook een top vakantie in Rhodos. We helpen je navigeren door Rhodos en vertellen je de leukste plekken waar je absoluut naartoe moet tijdens je vakantie.

Voorkeur voor een auto

Heb je een voorkeur voor een bepaalde auto? Of heb je een kinderzitje nodig? Wellicht zijn er andere bijzonderheden waar er rekening mee gehouden moet worden. Geen probleem! Laat het ons weten en wij regelen het voor je. Je kunt ook een auto huren met trekhaak. Wil je een kleine auto huren? Wellicht handiger en makkelijker met parkeren. Of misschien wel een grote auto met 7 zitplaatsen voor grotere groepen? Alles is mogelijk. De auto staat volledig klaar met volle tank wanneer je aankomt op het vliegveld van Rhodos of op gewenste plek op Rhodos.

Is het echt volledig kilometer vrij?

Ja zeker! Rij zoveel je wilt en waar je naartoe wilt op het eiland Rhodos. Je kunt zelfs met de auto in een boot oversteken naar omliggende eilanden. Rij met onbeperkte aantal kilometer zonder extra kosten. Je krijgt de auto met een volle tank geleverd. Wanneer je de auto inlevert moet de auto dan ook met volle tank weer geleverd worden. Kortom geniet van je vakantie met volledige vrijheid en onbeperkt aantal kilometers te rijden door heel Rhodos.