Weekjesafari
Image default
Auto's en Motoren

Comfortabel op reis met DeBusSpecialist

DeBusSpecialist is dé specialist op het gebied van comfortabel reizen. Bij ons huurt u gemakkelijk personenvervoer voor een goede prijs, maar ook een chauffeur behoort tot de opties. 

Personenvervoer van DeBusSpecialist

Bij DeBusSpecialist huurt u gemakkelijk personenvervoer voor een dagje uit met een grote groep mensen. Denk bijvoorbeeld aan een schoolreisje of een bedrijfsuitje. Heeft u een bus nodig waarmee u uw werknemers moet vervoeren van en naar hun werk? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben het juiste vervoersmiddel voor iedereen. Wilt u op reis met een kleinere groep mensen? Dan hebben wij ook midibussen in ons assortiment. Onze vervoersmiddelen zijn niet alleen extreem comfortabel om in te zitten, maar ook nog eens enorm veilig. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis, maar kunt u gewoon genieten. Het is extra veilig wanneer u er een chauffeur bij huurt van DeBusSpecialist. Onze chauffeurs hebben de benodigde opleidingen en jarenlang ervaring. Zo bent u verzekerd van een veilige reis zonder zorgen. 

Andere diensten

Wij zijn niet alleen in te schakelen voor oplossingen op maat als het gaat om personenvervoer, maar ook voor andere diensten. Zo hebben wij diverse limousines in ons assortiment, voor een chic dagje uit. De luxe die wij bieden is zeer betaalbaar en komt uiteraard met een bijpassende chauffeur. Het is zelfs mogelijk om uw limousineritje uit te breiden met hapjes en drankjes voor onderweg. Wij regelen het allemaal voor u! 

Duurzaamheid

Wij houden rekening met het milieu. Wij zijn ons namelijk goed bewust van onze verantwoordelijkheid voor een leefbare, duurzame wereld. Om die reden rijden wij dan ook groen. Dit betekent in de praktijk dat wij CO2-arm of CO2-beperkt rijden. Hierin zijn wij redelijk uniek. Hoewel er jammer genoeg nog geen elektrische touringcars op de markt zijn, maken wij al een groot verschil met onze CO2-beperkte reizen. Onze taxibusjes rijden daarnaast op groen gas en onze taxi’s zijn elektrisch. Bij ons rijdt u dus comfortabel, veilig en groen! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kijk dan eens op onze website. Hier vraagt u ook direct gemakkelijk een offerte aan.