Weekjesafari
Image default
Auto's en Motoren

Jouw auto verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Het verkopen van jouw auto kan erg stressvol zijn. Zo kan het veel tijd in beslag nemen en toch tot niets leiden. Zo kan het zo zijn dat je niet genoeg aandacht krijgt voor jouw auto. Het kan ook vervelend zijn als jij elke keer mensen aan huis krijgt, die je niet kent, zonder dat zij overgaan tot het kopen van de auto. Dit zal natuurlijk zorgen voor frustratie. Toch hoeft het er niet zo aan toe te gaan. Het verkopen van jouw auto via ikwilvanmijnautoaf.be gaat je gemakkelijker af, zonder stress of enige tijdverspilling.

Hoe gaan wij precies te werk?

Je gemakkelijk jouw auto verkopen door het aanmeldformulier op onze website in te vullen. Je kunt zelf de gegevens van jouw auto invoeren, zoals jouw kilometerstand en verdere informatie over jouw voertuig. Het is hierbij van belang dat je zo gedetailleerd en eerlijk mogelijk weergeeft wat de staat van jouw auto is. Ook heb je de gelegenheid om foto’s te uploaden als bijlagen om potentiële kopers een duidelijker beeld te geven van jouw auto. Hierna voeren wij een voertuig-controle uit. Na deze controle stellen wij de auto zichtbaar voor potentiële kopers. Willen zij een bod doen op de auto, dan kunnen zijn dit erg gemakkelijk doen. Wij onderhouden altijd contact met jou over de gang van zaken. Wordt er geboden op de auto dan zullen wij dit aan u doorgeven. Ga jij hiermee akkoord dan kunnen wij jou feliciteren met de verkoop van jouw auto. Per e-mail ontvangt u het te ondertekenen contract. Binnen 14 dagen zal dan daadwerkelijk de overdracht plaatsvinden. Zo zie je maar dat je met ons een nauwkeurige en snelle afhandeling kan hebben door jouw auto op ikwilvanmijnautoaf.be te koop te stellen.

Neem vandaag contact met ons op!

Heb je een auto waar je graag vanaf zou willen? In geval je hebt besloten om jouw auto te verkopen, maar toch meer informatie van ons wilt hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereidt om jou te woord te staan op maandag tot en vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur. Ook op zaterdag zijn wij beschikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur. Wij leggen jou graag uit over wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de verkoop van jouw auto.