Weekjesafari
Image default
Tuin en buitenleven

Een van de populairste haagplanten, gewoon uit eigen kwekerij: de taxus!

U vindt hem in veel Nederlandse tuinen terug: de haag van taxus. De beste taxus planten vindt u bij Kwekerij Plantloon in Kaatsheuvel, die ze zelf kweekt. Zo kan het gehele proces nauwlettend in de gaten worden gehouden en kan er direct worden ingegrepen wanneer de plant extra aandacht nodig heeft. Op deze manier is de uitstekende kwaliteit gegarandeerd. Hierdoor worden de taxus planten van deze professionele kwekerij al vele jaren geëxporteerd naar tevreden klanten in alle uithoeken van Europa. 

De taxus kwekerij voor hoveniers en tuincentra

Groothandels vinden een ruim assortiment verschillende planten bij Kwekerij Plantloon in Kaatsheuvel. Daar vindt u een groot assortiment aan bomen en planten. Taxus planten zijn de specialiteit van deze kwekerij. Dit soort planten zijn zeer geschikt voor een mooie haag als erfafscheiding of om privacy te creëren. Helemaal door de mooie naalden die deze plant heeft. Voor lagere heggen is buxus zeer geschikt. Alle soorten haagplanten hebben gemeen dat zij van uitstekende kwaliteit zijn. Ook prettig: binnen het seizoen leveren deze specialisten zeer snel. Na uw bestelling heeft u uw haagplanten binnen enkele dagen in huis. Bij Kwekerij Plantloon bent u verzekerd van betrouwbare en snelle levering van uw planten naar keuze, die van hoogwaardige kwaliteit zijn!

De taxus kwekerij die levert door heel Europa

In Kaatsheuvel zijn de taxus kwekerijen van Kwekerij Plantloon gevestigd, die ruim 60 hectare groot zijn. Hier worden de beste haagplanten gekweekt, die daarna zo snel mogelijk naar u vervoerd worden, zodat ze vers blijven en de goede kwaliteit gewaarborgd blijft. Met de eigen transportdienst levert Kwekerij Plantloon door heel Europa. Deze leveringen zijn altijd correct, zodat u snel uw voorraad weer heeft aangevuld en geen ‘nee’ hoeft te verkopen aan uw klanten. Door de hoge kwaliteitseisen blijven de verschillende groenblijvende haagplanten ook tijdens het transport mooi en raken ze niet beschadigd. Bestel snel en eenvoudig via de webshop van deze expert. 

Gerelateerde artikelen

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Nieuwegein?

Heerlijk ontspannen in uw nieuwe tuin door de hovenier nabij Roosendaal

Tuinaanleg voor particuliere én zakelijke opdrachtgevers uit Zuid-Limburg