Weekjesafari
Image default
Tuin en buitenleven

Maak je huis groter met een Veranda

Je huis uitbreiden hoeft geen maanden en duizenden euro’s in beslag te nemen. Via een veranda kun je goedkoop een extra kamer aan je huis toevoegen die het mogelijk maakt om alsnog in de winter op je terras te zitten. Veranda’s komen met veel voordelen en als jij nog niet overtuigd bent lees dan deze blog.

De verschillende soorten veranda

Er bestaan veel verschillende soorten verandas. Afhankelijk van het soort veranda dat je wilt zijn de prijzen ook anders. De twee meest gebruikte materialen zijn hout en aluminium. Baseer jouw keuze op wat voor jou belangrijk en mooi is. Aluminium gaat wat langer mee, maar als je goed voor het hout zorgt gaat dat ook lang mee. Vaak is een veranda vierkant van vorm en is deze tegen het huis geplaatst. Afhankelijk van wat jij wil kun je de veranda van een paar kanten afsluiten. Als je jouw veranda helemaal dicht maakt met een schuifdeur, dan kun je het een wintertuin noemen.

Wat zijn de voordelen van een veranda

Mensen willen genieten in hun eigen tuin. Dat is de voornaamste reden om voor een veranda te kiezen. Dankzij een veranda ben je in de zomer beschermd van uv radiatie en in de herfst en winter van de regen en de kou. Een veranda kan gebruikt worden als extra kamer. Vaak worden veranda’s als eet- of woonkamers gebruikt. Een andere mogelijkheid is om een zwembad in je veranda te plaatsen. Veel mensen hebben niet genoeg plek om een indoor zwembad te plaatsen, maar dankzij een veranda is het voor iedereen mogelijk. Een veranda is net een aanbouw, maar dan goedkoper.

Hoe duur is een Veranda

Een veranda hoeft niet veel te kosten en is vaak vele malen goedkoper dan een aanbouw. De kosten van een veranda verschillen heel erg. Dit heeft vooral te maken met de maat, het materiaal en de soort veranda. Als je wilt weten hoeveel een veranda zou kosten voor jou, neem dan contact op met een specialist.

https://degoedkoopsteveranda.nl/