Weekjesafari
Image default
Verbouwen

Geluidsisolatie in uw plafond is dankzij een spanplafond snel geïnstalleerd

Heeft u wel eens gedacht aan het toepassen van geluidsisolatie in uw plafond? Dan is Hollandplafond dé expert die u moet inschakelen. Dankzij de uitgebreide expertise van dit bedrijf wordt uw plafond vakkundig en efficiënt geïnstalleerd. Hier kunt u terecht voor verschillende vormen van spanplafonds en het akoestisch spanplafond in het bijzonder. Door een breed scala aan toepassingen voor dit type plafond profiteert u hier altijd van een oplossing op maat. Of u nu een plafond met geluidsisolatie in uw woning of kantoor wilt laten installeren; in iedere soort ruimte maakt u gebruik van de uitgebreide specialisatie van Hollandplafond. Lees verder en ontdek de mogelijkheden van een akoestisch spanplafond in uw specifieke situatie.

Een spanplafond biedt vele voordelen in uw ruimte en volledige pand

Wat is een akoestisch spanplafond precies? Dit is een plafond waarin het geluid, dat zowel van onder als van boven komt, wordt geabsorbeerd door een speciaal ingebouwd kunststof doek. Dit wordt onder uw huidige plafond gespannen en vastgezet op profielen, zodat de isolatie optimaal zijn werk doet. De geluidsisolerende laag bevindt zich in het doek en zorgt ervoor dat het geluid word geabsorbeerd en niet nagalmt. Dit is natuurlijk een voordeel voor de rust en het comfort in uw pand, maar een ander groot voordeel is dat het spanplafond een erg fraaie en strakke uitstraling heeft. Omdat Hollandplafond bovendien gebruikmaakt van kwalitatieve materialen, is de geluidsisolatie voor uw plafond ook nog eens erg duurzaam.

Diverse producten en diensten 

Niet alleen kunt u hier terecht om geluidsisolatie in uw plafond toe te passen, ook kunt u ervoor kiezen om spanwanden te laten installeren. Bovendien hebben de specialisten van Hollandplafond ook ervaring met het plaatsen van verlichting in de spanplafonds, waarmee u direct een compleet geheel creëert. Maakt u gebruik van hun dienstverlening? Dan profiteert u, naast maatwerk, ook van een zeer snelle montage. Vaak is uw spanplafond al binnen één dag gemonteerd. Dat is de uitstekende service van Hollandplafond waar u op kunt vertrouwen!

https://hollandplafond.nl/