Weekjesafari
Image default
Bedrijven

Koptelefoons, welke moet ik kiezen?

Koptelefoons je kunt ze tegenwoordig niet meer wegdenken uit het straatbeeld. Ook naast de straat zijn er op veel plekken mensen met een koptelefoon denk bijvoorbeeld aan de trein of de bibliotheek. Er heel veel verschillende soorten. Sommige zijn beter dan anderen maar ook de prijs is uiteindelijk belangrijk. Bovendien is niet elke koptelefoon even goed in alle omstandigheden. Om jou als consument hier duidelijkheid in te verschaffen hebben we er een aantal op een rijtje gezet.

Een draadloze koptelefoon zorgt ervoor dat jij je makkelijk kunt bewegen en de dingen kunt doen die je moet doen zonder dat je er last van hebt dat je met een kabel bijvoorbeeld ergens aan vast blijft hangen. Je luister dus je favoriet muziek of podcast makkelijk en mobiel tijdens het stofzuigen.

De koptelefoons

Om te beginnen kijken we naar de sony WH-1000XM3. Deze koptelefoon heeft Noise Cancelling en verbindt met jouw telefoon over een bluetoothverbinding. De accu van de koptelefoon gaat 20 uur mee wat erg netjes is. Het prijskaart van deze koptelefoon is echter wek erg hoog met zijn 231,40 euro. Een groot pluspunt van deze koptelefoon is dat hij een fraai design heeft waardoor hij er zeker nog een aantal jaren goed uitziet. Door dit design is het tevens zo dat je hem voor langere tijd kunt dragen zonder dat je last krijgt van je oren. De reden hiervoor zijn de zachte kussens. Deze zijn zo groot dat deze volledig om je oren heen gaan. Een nadeel voor de prijs van de koptelefoon is echter wel dat hij alleen is op te laden via een MICRO-USB kabel. De koptelefoon is in 2 uur volledig opgeladen.

Airpods zijn een goed alternatief voor de koptelefoon. Je krijgt ze namelijk al voor een prijs van 139,00 euro voor de normale Airpods en 205,00 euro voor de Airpods Pro. Met Airpods kun je eigenlijk grotendeels hetzelfde als met de koptelefoon. Groot voordeel van de airpods is dat ze een microfoon hebben. Zo kun je dus bijvoorbeeld bellen zonder dat je perse je telefoon in je de buurt van je mond moet hebben. Daarnaast heb je bij Airpods geen last van een band die op de hoofd drukt. Airpods zijn dus een goed alternatief voor de koptelefoon. Wil je deze dan nu ook goed beschermen tegen krassen en vuil koop van een Airpodhoesje. Zo kun jij gerust je Airpods gebruiken.

https://airpodshoesje.nl/