Weekjesafari
Image default
Eten en drinken

Lekkere Filet Americain in verschillende varianten

Ladessa produceert en verkoopt diverse heerlijke smeersels, waaronder Filet Americain. Dit lekkere broodbeleg heeft al vele smaaktesten doorstaan en zelfs regelmatig gewonnen. Dat is niet voor niets, want de smaak van Ladessa is authentiek en gewoonweg heerlijk. Hun Filet Americain is gemaakt van 100% Nederlands rundvlees van de beste kwaliteit. Doordat Filet Americain zo populair is, bieden ze verschillende smaakvariaties aan. Natuurlijk is er de naturel versie die bij vele wel bekend is. Maar wist je dat ze ook varianten hebben met uitjes, pesto, knoflook, peper en carpaccio? Je vindt het allemaal bij een van de vele verkooppunten van dit bedrijf!

Inspiratie voor recepten met Filet Americain

De Filet Americain van dit bedrijf is niet alleen erg lekker als broodbeleg, maar kan voor nog veel meer gerechten worden gebruikt. Je kunt eindeloos variëren. Zet het smeersel bijvoorbeeld tijdens een borrel op tafel in combinatie met stukjes stokbrood of crackertjes. Dit is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel makkelijk! Vind je het leuk om wat langer in de keuken te staan en nieuwe hapjes uit te proberen? Maak dan miniquiches, gevulde eitjes, breekbrood of miniwraps; allemaal met de Filet Americain van Ladessa natuurlijk! Zo zet je originele hapjes op tafel waar gegarandeerd iedereen van geniet.

Verkooppunten door heel Nederland

Naast Filet Americain verkoopt deze specialist ook andere smeersels waaronder vitello tonato, ossenworst, likkepot en zelfs vegetarische varianten bieden ze aan. Al deze lekkernijen zijn te koop bij verschillende verkooppunten door heel Nederland. De kans is dus groot dat de smeersels ook bij een supermarkt bij jou in de buurt verkocht worden. Bekijk de website van Ladessa voor een overzicht van de verkooppunten. Naast dat de smeersels in supermarkten worden verkocht, worden ze ook in grootverpakkingen aangeboden voor bijvoorbeeld broodjeszaken. Spreekt dat jou wel aan? Bekijk ook dan hun website voor meer informatie.

https://ladessa.nl/

Gerelateerde artikelen

Gratis boodschappen bezorgen

Beterschap wensen met een heerlijke fruitmand

Hulp als je een food event wilt organiseren