Weekjesafari
Image default
Toerisme

Een schone en verzorgde jacht huren

Zou graag een jacht willen huren? Dan schakelt u de kennis en expertise in van Waterfront Jachtcharter. Dit bedrijf gelegen in Kortgene, nabij Middelburg is dé expert als het gaat om het huren van jacht. Zij bieden u verschillende modellen aan uit hun luxe jachtverhuur. Door een luxe jacht te huren, gaat u echt een onvergetelijke vakantie tegemoet Denk er bijvoorbeeld aan om te varen in het Deltagebied of zelfs daarbuiten. Ontdek de mogelijkheden van dit bedrijf.

U kunt schepen huren die vaarbewijsvrij zijn

Mocht u een boot huren bij Waterfront Jachtcharter dan profiteert u van vele voordelen. Alle schepen die dit bedrijf namelijk aanbiedt mag u zonder vaarbewijs besturen. Het is namelijk zo dat u in Nederland geen vaarbewijs nodig heeft voor een schip dat kleiner is dan vijftien meter of niet sneller kan dan twintig kilometer per uur. Hou er wel rekening mee dat dit bedrijf bij het huren van een jacht dat het een vereiste is om vaarervaring te hebben. Mocht u dit niet hebben. Dan helpt dit bedrijf u graag op weg bij het huren van een jacht. Dit doen ze dan door een schipper mee met u te sturen of u krijgt een korte vaarinstructie. Dit is natuurlijk per situatie verschillend. Mocht u willen weten welke situatie bij u van toepassing is? Dan kunt u altijd contact met dit bedrijf opnemen.

Plan een vaarvakantie bij dit bedrijf

Heeft u zin om onbezorgd te genieten tijdens een vaarvakantie? Maak dan kennis met dit bedrijf uit Kortgene, nabij Middelburg en maak een afspraak. Tijdens deze afspraak kunt u al u wensen doorgeven en een jacht huren. Dit bedrijf geeft u persoonlijke begeleiding en zal voorafgaan uw vaarvakantie een complete vaarinstructie geven. Daarnaast huurt u altijd een perfect onderhouden jacht. Deze is tevens compleet uitgerust. Niet alleen dat, u vertrekt ook nog eens van een prachtige vijf-sterren vertrekhaven, namelijk Delta Marina Kortgene.