Weekjesafari
Image default
Toerisme

Weekje weg in een tiny house in Nederland? 10 leuke tips!

Wil je graag een weekje weg boeken in een tiny house in Nederland, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek, want in dit artikel deel ik 5 leuke tips waar je een gezellig house kunt huren. Kies een leuk huisje dat aan jouw wensen voldoen en geniet van een heerlijk weekje weg in Nederland.

Weekje weg in een tiny house met hottub

Een tiny house is een knus, gezellig huisje midden in de natuur. Aangezien deze accommodaties klein zijn leef je hier vooral buiten. Hoe lekker is het dan als je een tiny house met hottub tot je beschikking hebt? Zo kun je tot in de late uurtjes bubbelen en lekker samen genieten van een ontspannen weekje weg. Lijkt dit je iets? Kijk dan eens rond op de website van Droomparken. Zij hebben over het algemeen het grootste aanbod van dergelijke vakantiehuisjes. Zijn deze huisjes niet meer beschikbaar of zit er niets voor jou tussen? Dan vind je op Galekkeropvakantie.nl een uitgebreid overzicht met de leukste tiny houses met hottub door heel Nederland.

Overnachten in een tiny house aan zee

Houd je van zon, zee en strand? Dan is een weekje weg in een tiny house aan zee echt iets voor jou! Deze accommodaties worden ook wel strandhuisjes genoemd en vind je langs de gehele kust. Enkele aanraders zijn de strandhuisjes van Qurios Eco Grevelingenstand, Roompot Julianadorp aan Zee en Vakantiepark Largo Hoek van Holland. Pak je spullen maar alvast in, want hier geniet je van een heerlijk weekje weg aan de Nederlandse kust!

Weekje weg in een tiny house op de Veluwe

Een andere mooie plek voor een weekje weg in een tiny house in Nederland is de Veluwe. Hier tref je alle ingrediënten om een geweldige vakantie te ervaren. Van prachtige natuur tot gezellige dorpjes en van goede restaurants tot leuke bezienswaardigheden zoals Kasteel Doorwerth, het Kröller-Müller Museum of dierentuin Burgers Zoo. Zowel jong en oud kan zich hier prima vermaken. Wil je graag een weekje weg boeken in een tiny house Veluwe? Dan zijn de huisjes op Park Berkenrhode, Vakantiepark de IJsvogel en Droompark de Zanding zeker de moeite waard.

Weekje weg in een tiny house in Limburg

Een tiny house Limburg is de perfecte plek om te genieten van rust, ruimte en natuur. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door Nationaal Park De Groote Peel, stap op de fiets om het Limburgse Heuvellandschap te ontdekken of geniet van de flora en fauna bij Rivierpark Maasvallei. Wil je graag een weekje weg boeken in een tiny house in Limburg? Dan zijn de accommodaties van Droompark Maasduinen en Resort Arcen echt een aanrader! Zijn deze accommodaties helaas al volgeboekt? Dan kun je op Galekkeropvakantie.nl een handig overzicht vinden van luxe en betaalbare tiny houses in Limburg voor 2 tot 6 personen. Ideaal!

Heerlijk ontspannen in een tiny house in Friesland

Nog zo’n fijne regio waar je een gezellig tiny house kunt huren is Friesland. Naast de prachtige weidevelden vol koeien en schapen kun je hier ook ontwaken in een knus huisje aan één van de Friese Meren. Geniet bijvoorbeeld vanuit je eigen terras van een mooi uitzicht op het water! Lijkt dit je iets? Kijk dan eens rond bij Natuurhuisje, Tusken de Marren en Molecaten.