Weekjesafari
Image default
Toerisme

Maak een individuele rondreis door Italië of Spanje en ga op avontuur!

De wereld gaat langzaam weer open en dat betekent dat men weer mooie reizen kan gaan plannen. Waar zou u nog graag heen willen? Bij Vámonos Travels vindt u geheid een mooie reis om te maken. Zij organiseren als sinds 1991 diverse individuele rondreizen door de allermooiste landen ter wereld. Ga op ontdekkingstocht in Australië, boek een safari in Zuid-Afrika of ontdek de prachtige natuur in Canada. Zoekt u het liever dichter bij huis? Dan is een rondreis door Spanje of Italië zeker een aanrader.

Bezoek het veelzijdige Sicilië of reis dwars door Andalusië

Italië kent vele culturele schatten die het bezoeken waard zijn tijdens een individuele rondreis. Het land kent een rijke geschiedenis en vele indrukwekkende monumenten. Wanneer u een rondreis door Italië wel ziet zitten, is een bezoek aan Sicilië een absoluut hoogtepunt. Op het eiland zijn nog volop sporen terug te zien van de Grieken, de Noormannen en de Romeinen. Maak een roadtrip en zie vele mooie stranden en indrukwekkende vulkanen. Daarnaast is Spanje ook een zeer veelzijdig land waarbij je met een rondreis op vele mooie plekken belandt. Zo zijn er een aantal plaatsen die u absoluut niet mag missen, zoals Andalusië en haar hoofdstad Sevilla. Slaap tijdens uw rondreis door Andalusië in Spanje in paradores en ga een geweldige ervaring tegemoet. Paradores zijn luxueuze staatshotels gelegen op mooie plaatsen en in oude gebouwen, zoals een oud kasteel, haciënda of klooster. Hoe bijzonder is dat!

Boek uw rondreis

Ziet u een rondreis door Italië of Spanje helemaal zitten? Of zou u graag een ander land bezoeken? Bekijk de voorbeeldreizen die Vámonos Travels heeft samengesteld en doe inspiratie op. Vervolgens stelt u helemaal zelf uw reis op maat samen. Zo weet u zeker dat u precies de plekken ziet die u graag wilt zien! Wanneer u vragen heeft over een rondreis door Spanje of Italië neemt u eenvoudig contact met hen op.