Weekjesafari
Image default
Toerisme

Hotels in Overijssel

De boog kan niet altijd gespannen staan. Soms moet je gewoon even weg. Ontspannen. Samen quality time beleven en genieten van het leven, zonder over je werk na te denken. Voor sommige mensen is de zomervakantie hét moment om weer tot zichzelf te komen. Drie weken vakantie om bij te komen van een jaar hard werken.

In Overijssel snappen we dat eerlijk gezegd niet. Niet dat we niet van vakantie houden, hoor. Integendeel. Maar wat wij niet begrijpen is waarom je jezelf tot drie weken in het jaar zou beperken. We begrijpen eigenlijk ook niet hoe je een heel jaar kunt teren enkel en alleen op de zomervakantie.

In Overijssel vinden we dat het leven er is om genoten te worden. Daarom vinden we het niet meer dan normaal dat je er gedurende het jaar af en toe tussenuit knijpt. En dat kan prima in Overijssel, want we hebben hotels in alle soorten en maten.

Een weekendje weg

Voor een enkele overnachting of een weekendje weg heb je de keuze uit honderden hotels in Overijssel. Een budgethotel is de perfecte uitvalsbasis om de bijzondere plekken in onze provincie te ontdekken. Alleen in Giethoorn, het Venetië van het Noorden, kun je al kiezen uit vijf verschillende hotels van topkwaliteit.

Een weekje wellness in hotels in Overijssel

Je kunt er ook voor kiezen om wat langer in Overijssel te verblijven. Dan is het leuk om te weten dat je bij sommige hotels in Overijssel kunt baden in weelde. Laat je in de watten leggen bij De Librije in Zwolle, of kies voor één van de wellness hotels. Na je verblijf ben je helemaal verfrist en opgeladen!

Grote keuze in hotels

Het assortiment hotels in Overijssel is enorm. Alleen op www.visitoost.nl staan al honderden hotels vermeld. Dit zijn enkel de hotels die onze strenge selectie hebben weten te doorstaan. Voor de hotels is dat best een drempel om te nemen, maar daarmee weet jij wel dat je gast bent in één van de beste hotels van de regio.

Bezoek de site vandaag en boek gelijk je volgende korte break of langer verblijf in één (of meer) van de vele bijzondere hotels.