Weekjesafari
Winkelen

Sloophout te koop voor een unieke vloer

Op het internet zijn veel soorten sloophout te koop. Het beste sloophout vindt u echter bij Buitenleven Second Life Wood. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in sloophout en biedt u dit hout in alle vormen en maten aan. Hierdoor vindt u er altijd de beste materialen voor uw nieuwe interieur. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe vloer leggen die uniek is? Er zijn verschillende formaten en soorten sloophout te koop bij Buitenleven Second Life Wood, die uw vloer en uw interieur een compleet nieuwe uitstraling geven.

 

Een landelijke stijl met verschillende mogelijkheden 

Bij Buitenleven Second Life Wood zijn verschillende varianten van sloophout te koop. Een van deze varianten is vurenhout. Vurenhout staat bekend om een goede kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier kunt hebben van uw vloer. Naast dat u een keuze maakt uit de verschillende soorten planken, maakt u ook een keuze uit verschillende diktes. Alle diktes zijn geheel geschikt voor het maken van vloeren, en zorgen voor een unieke en landelijke stijl. Welke dikte u dan moet kiezen hangt volledig af van uw situatie. Vraag onze medewerkers om advies.

 

Kleuren aanpassen en combineren 

De dikke planken bij Buitenleven Second Life Wood zijn uitsluitend in de kleur grijs gemêleerd. Echter kunt u hier wel kiezen tussen ruw, geborsteld of gezaagd en machinaal geborsteld. Wanneer u voor de dunnere variant gaat, dan kunt u ook een andere kleur kiezen, namelijk blond gemêleerd. Door deze twee kleuren te combineren en dankzij de gebruikte staat van de planken, creëert u een vloer die niemand anders heeft. 

 

Sloophout te koop voor meerdere combinaties 

Wanneer u besluit sloophout te kopen, dan heeft u genoeg keuze om uw interieur een geheel nieuwe stijl te geven. Kleurencombinaties geven u daarnaast nog een extra effect. De gebruikte planken geven een uniek totaalplaatje, waardoor u een vloer krijgt die niemand anders heeft. Uiteraard kunt u de planken ook weer hergebruiken voor andere doeleinden, wanneer u uw vloer wilt vervangen.