Weekjesafari
Image default
Vakantie

Huur hier een vakantiehuis voor 7 personen

Bij het recreatiepark de Leistert is het mogelijk om een vakantiehuis voor 7 personen te huren. Samen met een groot gezin, of een ander groot gezelschap genieten van de rust en de ruimte hier in Limburg. De vakantiehuizen zijn hier allemaal verschillend en toegankelijk voor meerdere personen. Zo kan je met het hele gezin genieten van een heerlijke vakantie. De kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen, want er is zoveel te beleven hier. Bijvoorbeeld een indoor speeltuin, hyper bowling en hier is ook een animatieteam aanwezig om de kinderen en natuurlijk de ouderen te vermaken. Al met al een geweldige locatie om heerlijk te kunnen genieten van een weekendje weg, of hier een heerlijke vakantie te houden. 

 

Heerlijk genieten op dit recreatiepark

De Leistert, met een 5 sterren camping, is een kindvriendelijk bungalowpark, heeft veel te bieden. Niet alleen het vermaak is hier uitstekend, ook de huisjes hebben diverse afmetingen en zijn ingericht om heerlijk te kunnen genieten. Komt de hond gezellig mee, dan is dat ook geen enkel probleem. Hiervoor zijn een paar bungalows, speciaal voor de hond, te huur. Iedereen zal zich bijzonder goed kunnen vermaken. 

Geen zin om eten te maken, ook daar is hier bij de Leistert aan gedacht. Diverse restaurant zijn hier op het park te vinden. Van een grill restaurant, tot een afhaalrestaurant om pizza’s te bestellen en mee te nemen naar het verblijf.  

Kom je deze vakantie ook heerlijk genieten bij het recreatiepark de Leistert? Huur een vakantiehuis voor 7 personen of meer!