Weekjesafari
Image default
Winkelen

Wat u moet weten als u een E-sigaret of MOD gaat kopen

Een E-sigaret of een MOD kopen is niet iets wat u zomaar even doet. Meestal heeft u al rondgekeken op internet. U heeft wellicht reeds enkele vrienden bevraagd die een E-sigaret dampen/roken en misschien ook fysieke winkels bezocht. Als u nieuw bent op deze markt kan alle informatie erg overweldigend zijn en weet u misschien niet wat u moet kopen. Er is zoveel mogelijk. U kunt het personaliseren door een MOD te kopen. U koopt alle onderdelen los, volledig aangepast op uw smaak en behoeften. Op een E-sigaret die u kant-en-klaar kunt kopen, zitten in de meeste gevallen alle onderdelen, hier is verder geen ruimte voor personalisatie. Bij Smokeless Nederland helpen ze u verder met al uw vragen. De medewerkers hebben een ruime ervaring.

Welke E-liquid is het beste

De vraag is niet welke de beste e-liquid is want er zijn vele soorten met allemaal hun eigen kenmerken te koop. Als u een E-sigaret of een MOD gaat kopen zult u ook de daarbij behorende liquid moeten kopen. Er zijn verschillende varianten te koop. De liquid is opgebouwd uit propyleen glycol en plantaardige glycerine. Deze stoffen kunnen in verschillende verhoudingen verkocht worden. Een verhouding van 70/30 geeft het scherpe gevoel wat bij het echte roken ook ervaren wordt. Een verhouding van 30/70 geeft een zacht gevoel. Dit ervaart u niet in kleine sigaretten. Een verhouding van 70 of meer geeft grote wolken. Dit kan alleen in de grote E-sigaretten, zoals de MOD.

Moeilijk om te kiezen

Een E-sigaret of een MOD kopen is en blijft een persoonlijke keuze. Het aanbod is zo groot en er is zoveel mogelijk. Als u nog nooit een E-sigaret gerookt of gedampt heeft is de keuze nog lastiger. Laat u daarom goed informeren, door bevriende dampers of door de experts van Smokeless Nederland. Kijk goed rond op internet en bezoek verschillende fysieke winkels. Smokeless Nederland is zo’n winkel. Dit bedrijf heeft een goede, heldere website en een fysieke winkel. Bovendien is het personeel goed opgeleid, zij voorzien u van vakkundig advies over wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot het roken van elektronische sigaretten. Daarnaast adviseren zij over wat voor u het beste is en wat het beste bij u past. Een tevreden klant is belangrijk bij Smokeless Nederland.