Weekjesafari
Society / Holidays

All Inclusive

Je hebt toeristen die lekker actief willen zijn op vakantie. Vroeg opstaan, lekker er op uit. Het liefst nog even een rondje hardlopen en een paar baantjes trekken voordat de dag echt begint. Aan de andere kant heb je ook het type dat het liefst helemaal niets uitvoert en elke dag aan het zwembad of op het strand wilt liggen. Allebei prima natuurlijk, maar als je een vakantie gaat boeken is het wel even goed om te bedenken hoe je de vakantie wilt indelen. Als je toch veel weg bent, dan is het misschien verstandig om een niet al te duur appartement of hotel te huren, terwijl wanneer je de hele dag aan het zwembad wilt liggen de faciliteiten wel weer van groot belang zijn.

Voor dat laatste type vakantieganger is het ‘All Inclusive’ principe uitgevonden. Op een All Inclusive vakantie is bijvoorbeeld het eten en drinken gedurende de hele dag inbegrepen bij de prijs die je vooraf betaalt. Ook is het bij dit soort vakanties vaak mogelijk om toegang te krijgen tot allerlei extra voorzieningen, zonder dat hier voor hoeft worden bijbetaald. Het grootste voordeel van een All Inclusive is toch wel dat je onbeperkt kan genieten zonder dat je je verder zorgen over hoeft te maken. Het meeste is geregeld en het scheelt aanzienlijk in de kosten als je niet overal apart voor hoeft te betalen.

Wel is het verstandig om de verschillende All Inclusive hotels tegen elkaar af te zetten met een vakantie vergelijker. Hetgeen wat zit inbegrepen kan per hotel namelijk nog best wat verschillen. Ook de prijzen zijn niet overal hetzelfde, dus een vakantievergelijker kan helpen om de meest voordelige vakantie uit te kiezen. Je kan dan bijvoorbeeld je voorkeursbestemming invoeren en het minimale wat een hotel te bieden moet hebben en dan vergelijkt dit hulpmiddel de hotels met elkaar.

http://vakantie-vergelijker.nl/