Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Corona verveling

Nu er nog geen eind aan zicht is met de corona begint de verveling steeds meer toe te slaan. Het is belangrijk dat je je ook tijdens de corona niet gaat vervelen, maar hoe krijg ik dat nu voor elkaar? Zoek naar creatieve oplossingen er is nog genoeg te doen. Buiten dat je niet meer met veel vrienden mag afspreken, naar de kroeg mag, op vakantie gaan lastig is geworden en fysiek shoppen bijna niet te doen is, kan je toch nog een hoop andere dingen doen.

Spelletjes spelen
Eén goede manier om de verveling tegen te gaan is om gewoon weer ouderwets gezellig met het gezin spelletjes te gaan spelen. Er zijn een hele hoop leuke spellen die je kunt kopen. De keuze is echt reuze. Je kan een hele tijd zoet zijn met het spelen van verschillende spellen. Daag je broertje, zusje, je moeder of vader uit voor een potje monopoly en je bent zo weer 2 uur verder. Raakt een spel verveeld of heb je geen zin meer in dat spel? Ga dan gewoon simpelweg een nieuw spelletje spelen.

Filmavond
Nog een goede manier om de verveling tegen te gaan is om een filmavondje voor jezelf te houden. Maak een drankje en een hapje en ga er lekker voor zitten. Pak je laptop erbij of ga bij de tv zitten en zoek je favoriete films uit om te bekijken. Films duren vaak als rond de 2 uur. Je kan op deze manier avonden vullen zonder dat je je hoeft te vervelen.

Bubbelbad
Een laatste manier van verveling tegen gaan zou kunnen zijn om lekker in een opblaasbare jacuzzite gaan genieten. Laat je gedachten in het opblaas bubbelbadlekker afdwalen en geniet van de heerlijke warme bubbels. Op deze manier kan je nog een soort vakantie gevoel aan huis huilen in de corona periode. Genoeg manieren te bedenken om je niet te vervelen!

http://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl