Weekjesafari
Society / Holidays

Volgens oma’s recept

Iedereen kan wel aan één gerecht denken die zijn oma het aller aller beste kan. Zo een gerecht waar geen chef met een Michelin ster tegen op kan boksen. Of dat nou de tomatensaus is die met alle liefde gemaakt wordt, of die heerlijke jam waarvan zij zelf uren in het bos de ingrediënten heeft geplukt, het is het lekkerste wat er is. En eigenlijk wil je misschien wel dat andere mensen daar ook van kunnen mee genieten. Herkenbaar? Nou, dit kan! Jij kan, samen met je oma, op de lokale markt de show stelen met het lekkerste product in de wijde omgeving. Om dit te doen, moeten er echter wel eerst een paar stappen genomen worden.

1. Groot inkopen of plukken

Als jij straks met je oma op de markt staat, zijn jullie ongetwijfeld een groot succes. Er zullen dus heel veel mensen zijn die jullie product willen kopen. Daarom is het belangrijk dat jullie een grote voorraad van dit product hebben staan. 20 potjes zullen niet genoeg zijn, er zal veel meer nodig zijn. Daarom moet er van tevoren flink ingrediënten ingekocht of uit het bos geplukt moeten worden. Maak daarom nu die grote investering in tijd en geld om alles in te kopen en in elkaar te zetten, dan zullen jullie later niet met een lege kraam staan.

2. Potjes inkopen

Voor zoveel liter van het product, zijn ook heel veel potjes nodig. Gelukkig zijn deze potjes makkelijk te kopen in de groothandel. Vind je dit echter te duur? Dan kan je ook een grote potten inzamel actie houden. Echter heb je dan geen product dat er hetzelfde uit ziet, maar dat heeft ook wel weer zijn charme.

3.  Etiketten maken

Om je product te kunnen verkopen, moet er een etiket voedingsmiddel met de ingrediënten en de houdbaarheidsdatum op zitten. Deze etiketten zijn erg makkelijk te maken met een etiketteermachine.

 

https://coding.koenig-bauer.com/