Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

De nieuwste haartrends van 2021

Niet alleen bij kleding en schoenen, maar ook bij haartrends hangen de keuzes vaak af van de huidige trend. De nieuwste trends worden vaak bekend gemaakt op de catwalk. Het is vaak lastig snel in te gaan op de nieuwe trends.

Vaak loopt de hele wereldbevolking al in de nieuwste producten, waardoor het voor de laatkomers niet relevant is zich te mengen in de groep. Dit artikel zal de laatkomers helpen op het gebied van haartrends, voor zowel de mannen als vrouwen!

Man buns

De naam zegt het al; de trend van de mannen met knotje blijft ook in 2021 een topper! Alhoewel er velen de keuze niet begrijpen, bij sommige mannen staat het enorm goed en zorgt voor een classy touch.

Fade haircut

Wat is dat, een fade haircut? In een zin samengevat: de look maakt een gradiënt in het haar. Hoe verder naar de nek, hoe minder haar. Het opgeschoren kapsel is al vele jaren een bekende trend en ook 2021 zal eraan moeten geloven. Binnen deze termen is er veel variatie, zo is het mogelijk de fade haircut die hoog eindigt, maar ook iets lager of erg laag. Zo valt er nog te spelen het de haarsnit.

Bob

Dames, opgelet! De bob, de welbekende haartrend, blijft terugkomen in 2021. De bob is geschikt voor elke gezichtsvorm en daarmee de ideale keuze als je het even niet meer weet. Zo zal de lengte zorgen voor een vlakker gezicht. Om een ’70 look te creëren, kunnen een paar spraytjes van een Wave Spray voldoende zijn om een lichte slag in het haar te krijgen en de beachlook te realiseren.

Grijs haar

Wat vroeger als een vreselijk gevolg van ouderdom werd gezien, is tegenwoordig als trend te beschouwen; grijs haar. Zo zijn de zoekopdrachten naar ‘grijs worden’ dit jaar met ruim 879% toegenomen op Pinterest!

Moeite?

Nog steeds moeite met de keuze? De kappers kunnen worden gezien als experts op het gebied van haar en kunnen klanten de juiste tips geven om het gezicht een boost te geven aan de hand van een verandering van het haar. Vele kappers in Delft geven de klanten nuttige tips, waardoor de klant tevreden naar huis gaat. Oh, mannen, geen paniek! Ook de herenkapper delft helpen de klanten graag.

http://onekappers.nl

Gerelateerde artikelen

Stralend je dag beginnen

Nieuwe toeristenbelasting Balearen

Foute kersttruien op kantoor