Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf in Veenendaal

Mondial Waaijenberg Verhuizers, voor alsof , helpt u aan een zorgeloze verhuizing. Mensen onderschatten vaak wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Het zal veel tijd en moeite kosten om alles in goede banen te leiden. Dit uitbesteden aan ons verhuisbedrijf in Veenendaal zal wonderen doen. We nemen alles uit handen, waardoor het inpakken van de inboedel uw enige zorg zal zijn. We helpen u met zowel nationaal, internationaal als zakelijk verhuizen. Daarnaast bieden we een beveiligde opslag van archieven, meubels en inboedels.

Met ons motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voeren wij uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Erkende Verhuizers. 

Diensten van ons verhuisbedrijf in Veenendaal

Als vakkundig verhuisbedrijf in Veenendaal bieden we verschillende diensten aan om aan al uw wensen te voldoen.

Nationaal verhuizen: Wilt u verhuizen binnen Nederland? Wij helpen u graag. We zijn vooral actief in steden in Utrecht en Gelderland. Hier hebben we de nodige ervaring opgebouwd om uw verhuizing professioneel te laten verlopen.

Internationaal verhuizen: Verhuizen naar een ander land kan erg complex zijn. Wij hebben ervaring in verhuizingen naar Scandinavië, overzee en binnen Europa. Door ons verhuisbedrijf in Ede aan te stellen, kunt u zich volledig focussen op uw internationaal verblijf.

Zakelijk verhuizen: Uit ervaring weten wij dat een bedrijfs- of projectverhuizing grote impact heeft. Deze impact gaat voor zowel de organisatie als de medewerkers op. Daarom is het van belang dat alles rondom een zakelijke verhuizing vlekkeloos en zonder zorgen verloopt. Een speciaal aan u toegewezen projectleider zorgt voor een overzichtelijk projectplan. Zo weet u precies hoe uw verhuizing er uit zal komen te zien en heeft u één professioneel aanspreekpunt aan wie u al uw verhuisvragen kunt voorleggen. 

Opslag en warehousing: Het kan voorkomen dat u uw meubels en inboedel (tijdelijk) moet opslaan. Bijvoorbeeld omdat u al wel uit uw huidige woning moet, maar nog niet direct in uw nieuwe woonruimte kunt trekken. Ook hier kan ons verhuisbedrijf in Ede u mee helpen. Hier zullen uw spullen optimaal beveiligd zijn en ten alle tijden beschikbaar om op te halen.

Vraag vrijblijven een offerte aan

Via onze website www.Waaijenberg.nl kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ook het contactformulier op onze website aanvragen. We nemen graag de mogelijkheden met u door!