Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Het comfort van welness

In de welness vinden zich ontwikkelingen plaats. Een bedrijf uit Zoetermeer is specialist in

hulpmiddelen badkamer en verkoopt de lichaamsdroger. Het bedrijf wil daarmee hygiënisch drogen combineren met maximale veiligheid voor de hele familie. Klanten van het bedrijf beschrijven het product als een heerlijke deken van warme lucht. Maar wat is een lichaamsdroger nou eigenlijk?

 

Een lichaamsdroger

De lichaamsdroger bevat een krachtige motor en verwarmer. Deze creëren een aangename luchtstroom die langs de kolom stroomt. Vervolgens wordt dit via de traanvormige poriën uitgeblazen. Het bedrijf heeft het geheel ontworpen om netjes en veilig in de hoek van een douchecabine of natte ruimte te plaatsen. Het Zoetermeerse bedrijf heeft ervoor gezorgd dat een lichaamsdroger nu ook te koop is voor gebruik in de eigen badkamer. Het product is te proberen bij een van de presentatiepunten. Bij interesse kan er contact worden opgenomen met de organisatie!

 

Voordelen

Het gebruik van een lichaamsdroger zorgt ervoor dat het lichaam eenvoudig drooggemaakt kan worden, zonder gebruik te hoeven maken van een handdoek. Op deze manier wordt er niet alleen tijd bespaard. Er wordt namelijk geld bespaard, maar misschien veel belangrijker ontlast het ook het milieu. Het milieu wordt ontlast door te besparen op water en schadelijke chemicaliën van de wasmiddelen die vrijkomen in de oceanen.

 

Het gebruik

Het gebruik van de lichaamsdroger gaat als volgt: allereerst ben je klaar met douchen. Daarna klik je op de veilige luchtdrukknop. Door het klikken op de knop wordt de droger geactiveerd en begint het drogen direct. De knop kan zich overal in de douche bevinden. Na het klikken kunt U even blijven staan en genieten van het drogen zonder handdoek.

 

De lichaamsdroger wordt al jaren gebuikt in verpleeghuizen, luxe welness centra en revalidatieklinieken wereldwijd. De lichaamsdroger kan niet alleen een oplossing zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit, maar ook voor mensen met huid en haar problemen en een lichamelijke handicap.

http://www.lavicta.nl/

Gerelateerde artikelen

Vakantie eilanden van Spanje.

Goedkope zwemkleding koop je bij Tweka outlet

Op wildsafari door Botswana