Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

CC de Heuvelrug, alles voor uw caravan, tent en andere kampeer mogelijkheden!

Heeft u weleens gehoord van CC de Heuvelrug? Niet?! Het is de plek om alles te regelen voor uw kampeer trip of vakantie! Zij hebben echt alles om uw caravan of camper trip helemaal in orde te maken. Van stalling tot verkoop, het kan allemaal bij CC de Heuvelrug.

CC de heuvelrug, Caravans en tenten voor uw vakantie

Bij CC de Heuvelrug gaat het allemaal om caravans, tenten en de onderhoud van deze spullen. In het brede assortiment van CC de Heuvelrug vindt u alle grote merken caravans en tenten voor uw vakantie. Wij bieden deze dan ook aan met een scherpe prijs. Bij ons bent u altijd goedkoper uit dan bij onze concurrenten. Want u heeft al een caravan vanaf 15.000 euro! Deze zijn het nieuwste van het nieuwst en worden met zorg bij u geleverd. Bovendien hebben we ook luifels voor uw caravan erbij. In onze showroom kunt u dit allemaal zien en zelf testen. In de showroom staat van alles wat wij kunnen verkopen aan u. Als tip van ons, moet u zeker de actie hoek goed in de gaten houden. Soms komen er actie of aanbiedingen op onze spullen die u niet mag missen. Dus houdt hem in de gaten om nog voordeliger te shoppen!

Bandencheck en meer!

Als u al een caravan heeft, kunnen wij u eigenlijk niks meer verkopen. Of toch wel?! Wij bieden ook service aan voor uw caravan. Denk hierbij aan bandenspanning checken, onderhoud en reparatie. Op vakantie kan het altijd gebeuren dat u schade oploopt met uw caravan. gelukkig kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw caravan er weer als nieuw uitziet. Bovendien heeft CC de Heuvelrug ook een stalling waar u de caravan in het najaar kwijt kan. Zo heeft u geen last van uw wagen.

Kom een kijkje nemen!

Bent u ook benieuwd naar het aanbod van CC de Heuvelrug? Bekijk dan de website www.heuvelrugkampeerencaravan.nl voor meer informatie of bekijk onze showroom. Deze kunt u vinden in Leersum, vlakbij Veenendaal.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf in Veenendaal

Bedrijfstaken uitbesteden

Foute kersttruien op kantoor