Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

De Onderwijspraktijk van de Wijk

Ga naar de Onderwijspraktijk van de Wijk in regio Rotterdam indien u als ouder bemerkt dat uw kind op school leerproblemen heeft. U kunt dan voor uitstekende remedial teaching kiezen van een ervaren begeleider die stap van stap onderzoek doet om de oorzaak van een leerachterstand te achterhalen. Zo kan het zijn dat het kind van een ouder motivatie problemen heeft gekregen door een verminderd zelfbeeld, maar het is evenzo mogelijk dat er sprake is van dyscalculie of dyslexie en dat er daar een onderzoek naar gedaan moet worden.

In de Onderwijspraktijk van de Wijk kunt u eveneens kiezen voor een intelligentie onderzoek. Zo kunt u erachter komen of er een probleem is met de intelligentie. Wenst u dus extra ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw kind optimaal presteert op school dan kunt u de Onderwijspraktijk van de Wijk in Rotterdam erbij halen. U kunt dan een goede remedial teacher inschakelen voor een gedegen dyslexie test.

Goede remedial teaching in Rotterdam

Mocht u remedial teaching in Rotterdam willen ontvangen van de Onderwijspraktijk van de Wijk dan hoeft u enkel met een van onze begeleiders te spreken voor een intakegesprek. Een ouder wil natuurlijk het beste voor zijn of haar kind om de problemen op school te verhelpen. Een remedial teacher van de Onderwijspraktijk van de Wijk uit Rotterdam kan een pedagogisch didactisch onderzoek doen of een psychodiagnostisch onderzoek. Aan de hand van de resultaten weet een ouder waar die aan toe is. En het kind kan dan met goede remedial teaching de leerontwikkeling verbeteren.

Onderzoek naar dyslexie

Een eerste stap naar verbetering van een leerprobleem is door onderzoek te laten doen. De Onderwijspraktijk van de Wijk in Rotterdam kan onderzoek doen naar dyscalculie, maar kan ook een dyslexie test doen. De gegevens van het onderzoek wijzen dan uit of de schoolresultaten verbeterd kunnen worden door te focussen op dyslexie of juist door andere bronnen aan te pakken. Zo kunt u de remedial teaching in Rotterdam ondersteunen met een test van de Onderwijspraktijk van de Wijk.

 

http://www.deonderwijspraktijkvandewijk.nl/

Gerelateerde artikelen

Een finca te huur Spanje vind je eenvoudig

Wat te doen bij een lek zwembad

Voor wat voor dingen kan je naar Dozenhal?