Weekjesafari
Society / Holidays

Doe je voordeel met de ervaringen van anderen met vakantieveilingen.nl

Het kan zeer behulpzaam zijn om de ervaringen van klanten van vakantieveilingen.nl te lezen. De reclames op televisie zijn veelbelovend, maar hoe beoordelen de gebruikers van vakantieveilingen.nl deze website nadat ze hebben meegeboden op een dagje weg? We kunnen alvast verklappen dat de ervaringen zeer verschillend zijn. Sommige mensen waren erg tevreden met hun goedkope dagje uit. Anderen hadden het gevoel dat ze bedonderd werden. Een punt van kritiek dat vakantieveilingen.nl in ieder geval ter harte kan nemen is de lange wachttijd bij de telefonische klantenservice en de bijbehorende kosten.

 

Waar lees ik deze ervaringen met vakantieveilingen.nl?

Je kunt op allerlei plekken reviews en recensies vinden, maar wij verwijzen je graag naar deze website. Door deze ervaringen goed door te nemen kun je alvast lering trekken uit enkele fouten van de gebruikers! Veel van de onvrede komt voort uit het slecht lezen van de voorwaarden van vakantieveilingen.nl, of de aanvullende voorwaarden bij een bewuste bieding. Onthoud goed dat als je biedt en je wint, je ook verplicht bent de betaling te voldoen. En de voorwaarden van de omschrijving van het uitje waar je op hebt geboden gelden ook. Dus als jij biedt op concertkaartjes, maar je kunt eigenlijk niet op de dag dat het concert plaatsvindt is dat je eigen schuld!

 

Hoe te werk te gaan

Het komt er eigenlijk op neer dat je vooral goed moet lezen waar je op biedt en wat je verplichtingen zijn. Een voorbeeld: ik kom op vakantieveilingen.nl een veiling tegen voor twee kaartjes voor de Efteling en het hoogste bod is €15,-. Ik kan nu bieden zo lang de veiling loopt. Ik kijk goed bij de omschrijving en zie dat de tickets geldig zijn in de periode maart tot en met mei. Ik bied €17,-, maar wordt al snel overboden. Als de tickets een prijs van €45,- halen besluit ik niet verder te bieden, want inclusief administratiekosten komt de prijs nu wel dicht in de buurt van de prijs aan de kassa.

 

Maar het kan ook anders

In dit voorbeeld was het verstandig om te stoppen met bieden, maar in de ervaringen van anderen lees je ook verhalen van mensen die voor luttele euro’s een middag paintballen hebben gewonnen, bijvoorbeeld. Als jij jezelf goed onder controle hebt en goed op de hoogte bent van de voorwaarden van vakantieveilingen.nl en de bewuste veiling waar je op wilt bieden, kun je een flinke slag slaan. Laat je niet meeslepen in de adrenaline van het bieden en je hebt kans op een leuk dagje weg, voor een fijne prijs.