Weekjesafari
Society / Holidays

Een afscheidscadeau voor een collega zoeken

Er zijn collega’s waar je graag een afscheidscadeau voor wilt uitzoeken waar ze echt blij mee kunnen zijn, en er zijn collega’s waarvan je dolblij bent dat je ze binnenkort nooit meer gaat zien. Gelukkig komt het tweede soort niet zo vaak voor, en daar zijn wij van Jilster ook ontzettend blij mee, omdat het betekent dat er meer vraag is naar een mooi afscheidscadeau voor een leuke collega, iets wat wij kunnen aanbieden! Bij een afscheidscadeau wil je namelijk niet iets kopen wat erg voorspelbaar is. Zoiets vergeet de ex-collega meteen, en maakt het afscheid niet zo speciaal als je zou willen. Een afscheidscadeau via Jilster is het perfecte cadeau.

Het perfecte afscheidscadeau voor een collega

Het perfecte afscheidscadeau voor een collega is een zelfgemaakt, uniek tijdschrift. Een van de redenen dat dit een goed cadeau is, is omdat een tijdschrift gemaakt moet worden met meerdere mensen. Veel van je collega’s zullen je dankbaar zijn dat ze niet zelf ook nog iets leuks hadden moeten verzinnen, en in plaats daarvan gewoon kunnen bijdragen aan het tijdschrift. Hierdoor krijgt de collega niet alleen iets wat erg persoonlijk en uniek is, maar ook een cadeau dat vanuit het hart komt van meerdere collega’s en daardoor een mooi pakket is van gezamenlijke herinneringen van de tijd van samenwerking.

Wat kan er allemaal in?

Je vraagt je misschien af, wat zou je allemaal in zo’n tijdschrift kunnen zetten? Voor degenen die inspiratieloos zijn, hebben we hier een aantal dingen die goed in een tijdschrift zouden kunnen passen als afscheidscadeau voor een collega. Sowieso kunnen er allemaal foto’s in, foto’s van het werk, van bedrijfsuitjes en misschien een aantal van de organisatie zelf. Er kunnen gelukwensen in van andere collega’s bij de nieuwe baan of positie. Leuke anekdotes kunnen een aantal pagina’s vullen, waardoor alle herinneringen in een mooi pakket samengebracht zijn. Verder kunnen er ook individuele waarderingen van collega’s in, waarbij ze noemen wat ze positief vonden aan samenwerken met de collega. Je ziet het, er zijn talloze mogelijkheden voor het opvullen van een tijdschrift als afscheidscadeau, je moet er alleen nog op komen.