Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Een eigen website laten maken

Ga je een eigen bedrijf beginnen dan kun je er eigenlijk niet omheen: een eigen website laten maken. Natuurlijk is het belangrijk dat jouw website er mooi en overzichtelijk uitziet. Maar hoe mooi jouw website ook is, als deze vervolgens slecht te vinden is heb je er niks aan. Of als mensen eenmaal op jouw mooie website kijken en deze is niet gebruiksvriendelijk, of de inhoud is niet interessant dan zijn ze zo weer weg. Het is dus verstandig om het maken en eventueel beheren van jouw website uit te besteden.

Potentiële klanten naar jouw website trekken

Het eerste wat mensen doen als ze een bedrijf zoeken is het internet op gaan. Dat begint meestal met een zoekmachine, bijvoorbeeld Google. Google is een van de meest bezochte en meest winstgevende bedrijven wereldwijd. Ook in Nederland is Google met ruim 90% veruit de meest gebruikte zoekmachine van Nederland. Het is dan ook belangrijk als mensen jouw bedrijfsnaam in de zoekbalk zetten dat jouw bedrijf meteen bovenaan komt te staan. Maar niet alleen jouw bedrijfsnaam is belangrijk. Ook met zoekwoorden die vaak worden gebruikt in jouw branche of die verwijzen naar jouw product, moet men uiteindelijk uitkomen op jouw website. Er zijn bedrijven die erin gespecialiseerd zijn om jouw website zo te optimaliseren dat deze hoger scoort in Google. SiteToGo is zo’n bedrijf. Met meer dan 16 jaar ervaring weten zij precies hoe zij dit voor elkaar kunnen krijgen. Zij doen dit door middel van SEA (Search Engine Advertising) of met behulp van Google AdWords.     

Internet marketing

Is jouw website eenmaal goed vindbaar voor potentiële klanten dan is het tweede belangrijke punt dat ze ook op jouw website blijven. Mensen kunnen snel afhaken als een site niet goed of langzaam werkt. Ook afbeeldingen die niet goed laden of de doelgroep niet aanspreken en teksten die te lang of niet goed leesbaar zijn kunnen mensen doen besluiten de website te verlaten en verder te zoeken. Bij SiteToGo weten ze precies wat ze moeten doen voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten. Kortom, SiteToGo is in staat jouw bedrijf te laten groeien met effectieve internet marketing. Zo kunnen zij zich bezighouden met de perfecte strategie voor jouw website en hoef jij je alleen maar bezig te houden met ondernemen.

Gerelateerde artikelen

Zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf in Veenendaal

De termen, functies en montage van kozijnen

Alarmsystemen voor je woning