Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Een goede tandarts werkstoel vinden voor mijn baas

Ik ben op zoek gegaan voor een goede tandarts werkstoel voor mijn baas. Al een paar jaar werk ik als zijn assistente in zijn tandartspraktijk. Hij is altijd een goede baas geweest en ik heb niks te klagen. Alleen de laatste tijd had hij last van zijn oude versleten werkstoel. Hij zat niet meer lekker, sommige functies zoals hoger en lager stellen deden het niet meer, etc. Alleen hij had geen tijd om dat te regelen, dus wou ik hem daarmee verrassen.

Waar kan ik een goede tandarts werkstoel kopen?

Ik had al een paar keer gevraagd aan mijn baas waar bij zijn werkspullen haalde van de praktijk, onder andere zijn tandarts werkstoel. Elke keer kreeg ik een vaag antwoord waar ik niet veel mee kon, dus moest ik zelf gaan zoeken op het internet. Gelukkig waren er genoeg bedrijven waar ik terecht kon voor een comfortabele werkstoel. In het begin dat ik dat ik niet al te veel kwijt was aan geld voor z’n stoel. Maar sommige bedrijven die ik had gezien, vroegen een te belachelijke prijs voor een werkstoel. Zelfs zo duur dat het zoeken naar de stoelen niet meer leuk begon te worden. Totdat ik uiteindelijk bij All Dent terecht kwam. Zij hadden een groot assortiment qua tandarts spullen en dus ook vele soorten werkstoelen! Bovendien vroegen zij wel een normale prijs voor een werkstoel. Een tandarts werkstoel van All Dent is dus een zeer goede keuze.

Mijn baas zag dit niet aankomen!

Ik scrolde een beetje door het assortiment heen en vond daar een mooie stoel. Hij stond erom bekend dat hij goed zat en comfortabel was. Dat was precies wat ik zocht en ik bestelde deze voor mijn baas. Een paar weken later was de stoel binnen en mijn baas was erg verrast! Hij vond het een super cadeau en kon niet wachten om hem uittesten. Sindsdien heeft hij de oude stoel weggegooid en nu gebruikt hij de mijne!

Meer weten over tandarts werkstoelen of andere tandartspraktijk apparatuur? Bekijk dan de website van All Dent via www.alldent.nl voor meer informatie over het assortiment en alle diensten die zij aan u kunnen leveren.

Gerelateerde artikelen

Goedkope zwemkleding koop je bij Tweka outlet

Alarmsystemen voor je woning

All over Tours: luxe reizen naar unieke bestemmingen