Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Film je safari als nooit tevoren

Ga je een weekje op safari? Dan is het noodzakelijk om je avontuur goed op beeld vast te leggen. Zo kun je latern nog teruggenieten van je prachtige reis en deze delen met al je kennissen, vrienden, collega’s en familie. Maar hoe kun je de beste beelden maken van je safari?

Neem een spiegelreflex camera mee

Ten eerste is het belngrijk om een goede camera mee te nemen, en dan niet die van je mobiele telefoon. Nee, neem altijd een goede spiegelreflexcamera mee want vaak zullen de dieren zoch op enige afstand begeven van de jeep. Met een mobieltje kun je natuurlijk niet echt ver inzoomen. Met een spiegelrefelxcamera kan dit wel. Zo kun je ook leeuwen en zebra’s in de verte mooi vast leggen.

Film de dieren van bovenaf met een drone

Bij sommige safari parken is het toegestaan om een drone mee te nemen. Dit is natuurlijk een mogenlijkheid waar je gebruik van dient te maken. De mooiste beelden kun je namelijk van boven filmen. Een wilde kudde bizons bijvoorbeeld ziet er nog veel spectaculairder uit vanuit de wolken. Zo maak je gewoon even je eigen natuurfilm! Maar welke drone moet je kopen? Hier kun je een goed overzicht van de beste drones van 2017 vinden.

GoPro

Wil je echt next level gaan? Dan raden we je aan om ook een actioncam mee te nemen. De nieuwe GoPro Hero 5 bijvoorbeeld is in staat om echt fantastsche beelden te schieten. 

Met deze drie middelen maak jij absoluut de beste beelden van jouw trip naar de wildernis. Vergeet niet om je beelden te delen op social media met ons als je terug bent. Have fun en pas op dat je niet wordt opgegeten door een tijger!

Gerelateerde artikelen

Do’s en Dont’s van eten in Azië

Het perfecte huwelijkscadeau

De leukste hikes in Zuid-Afrika