Weekjesafari
Society / Holidays

Het perfecte huwelijkscadeau

De zoektocht naar een persoonlijk huwelijkscadeau kan lang en vermoeiend zijn. Het is vaak lastig om een origineel cadeau te geven waar het bruidspaar echt iets aan heeft. Een bruiloft is voor veel mensen de belangrijkste en mooiste dag uit hun leven. Om die reden wil je iets geven dat ze altijd zullen herinneren en iets aan hebben. Wij hebben jouw ideale huwelijkscadeau, namelijk een zelfgemaakt tijdschrift.

Waarom een tijdschrift als huwelijkscadeau?

Een tijdschrift als huwelijkscadeau is het perfecte cadeau voor het bruidspaar. Je kunt zelf het tijdschrift samenstellen. Zo kun je de belangrijkste momenten van het bruidspaar verwerken in een persoonlijk tijdschrift. Je kunt bijvoorbeeld iets vertellen over hun eerste ontmoeting, eerste date of eerste vakantie samen. Wat wij daarnaast ook aanbieden is dat jij samen met jouw familie, vrienden en collega’s samen pagina’s kunt maken. Je kunt ze uitnodigen om zelf een pagina te schrijven. Wij bieden naast tijdschriften, boeken en posters aan. Wat wij daarnaast belangrijk vinden is dat het product eruit komt zoals jij dat wilt. We bieden naast de verschillende producten ook verschillende uitvoeringen aan. Zo bieden wij voor tijdschriften bijvoorbeeld een matte omslag aan.

Hoe werkt het maken van een huwelijkscadeau?

Het proces van het maken van een huwelijkscadeau is erg gemakkelijk. Je kunt een gratis account aanmaken op onze website en je kunt meteen aan de slag. We maken het zo gemakkelijk mogelijk voor jou om jouw perfecte product te maken. We hebben makkelijke modules ontwikkeld waarmee je met het grootste gemak een perfect cadeau kunt ontwerpen. Je kan zelfs je vrienden, collega’s of familie uitnodigen om ze een pagina te laten schrijven. Op die manier heeft het boek nog meer dynamiek. Op onze website hebben wij een aantal tips & tricks om je inspiratie op te laten doen.  Wat je bijvoorbeeld zou kunnen doen is gebruik maken van een woordenwolk. Je komt een woordenwolk (ook wel: Tag Cloud of Word Cloud) vaak tegen op het internet. Zo heb je bijvoorbeeld bloggers die een woordenwolk gebruiken om de thema’s van hun blog overzichtelijk te maken voor bezoekers. Maar een woordenwolk kan ook een leuke illustratie zijn in een tijdschrift. Kijk voor meer informatie op jilster.nl