Weekjesafari
Image default
Vakantie

Lekker op de camping in Zuid-Frankrijk

Heb jij ook al zo’n zin in de zomervakantie? Weet je al waar je heen wilt? Dan hebben we een niet-zo-geheime tip voor je: Zuid-Frankrijk.

Zuid-Frankrijk heeft alles in huis voor een ideale vakantie. Denk aan een zacht klimaat, met lekker weer (zonder dat het te heet wordt) en lekker veel zonuren. Natuurlijk de mediterrane stranden, waar je heerlijk kunt chillen, ook nadat de zon al onder is. En natuurlijk de unieke cuisine, waar de Fransen –met recht- zo over kunnen opscheppen. Ja, voor wie van het goede leven wil genieten is het zuiden van Frankrijk echt de perfecte plek. Een stukje hemel op aarde.

Oh, en als je toch een beetje meer afwisseling wil, dan is het fijn dat je vanuit Zuid-Frankrijk zó in allerlei andere gebieden bent. Van de bergen van de Pyreneeën of Auvergne, tot de schilderachtige Ardeche en de Provence met haar Insta-worthy lavendelvelden. Ook de kastelen en stranden  van Languedoc-Rousillion (waar trouwens ook een mooi wijntje vandaan komt) is dichtbij. Ideaal voor een dag-excursie.

Qua omgeving zit je in Zuid-Frankrijk dus goed. Maar minstens zo belangrijk is de accommodatie waar je ’s nachts tot rust kunt komen. Het liefst natuurlijk niet al te duur, maar zonder te beknibbelen op comfort.

Luxe kamperen biedt je deze kans. Luxe kamperen, ook wel bekend als glamping, betekent dat je in een ruime safaritent, een lodge of een huisje verblijft dat van alle gemakken is voorzien. Je slaapt gewoon in een normaal bed, hebt een keuken tot je beschikking en kunt zonder moeilijke zithoudingen genieten van je maaltijden. We zeggen dan ook weleens dat glamping het avontuurlijke van kamperen combineert met de luxe van een hotel.

Bij glampings.nl zijn we dol op het comfort van glamping. Sommige van ons zijn old-school kampeerders, terwijl anderen juist meer van de hotelletjes waren. In glamping hebben we elkaar gevonden.  Op onze website selecteren we de meest aantrekkelijke glamping-aanbieders. Dus de beste accommodaties, op vakantieparken van de beste kwaliteit. Zijn we soms wat veeleisend? Misschien wel. Maar kom op, we hebben het hier wél over de vakantie. Die moet gewoon kloppen. Ja toch?

Benieuwd naar de accommodaties op de camping in Zuid-Frankrijk? Ga dan direct naar Glampings.nl.

https://glampings.nl

Gerelateerde artikelen

Met de klas in een vakantiehuis met zwembad in de Ardennen

Singlereizen: op vakantie gaan als single is hartstikke leuk!

De meest spectaculaire dingen om te doen tijdens jouw volgende reis naar het Verenigd Koninkrijk